Hosted VoIP

Hosted VoIPHosted VoIP voor de zakelijke markt

ADD Telecom levert en implementeert hosted VoIP telefoonsystemen voor de zakelijke markt om zo de interne en externe communicatie te verbeteren, efficiënter met bereikbaarheid om te gaan en geld te besparen.

We begrijpen dat telecom diensten de ruggengraat vormt van uw bedrijf. De beperking van deze diensten mogen nooit een belemmering zijn voor uw bedrijfsvoering. Het moet vrijwel onzichtbaar zijn en incidenteel aandacht nodig hebben. ADD Telecom begrijpt hoe belangrijk deze diensten zijn, wij zijn gespecialiseerd om voor u de beste oplossingen te creëren.

Veel meer functies en mogelijkheden

De gesprekskwaliteit is tegenwoordig zelfs beter ten opzichten van conventionele telefoonlijnen en telefooncentrales. Ook zijn er veelmeer geavanceerde functies zonder extra kosten. Denk hierbij aan conference calling, doorschakelen, gelijktijdig overgaan, voicemail en zelfs voicemail naar e-mail zijn standaard mogelijkheden. Het zijn zelfs mogelijkheden die in een handomdraai in te regelen zijn.

Maar ook veel minder…kosten

Dit klinkt allemaal heel erg duur. Maar niets in minder waar. Naast deze punten bespaard u ook nog eens fors op uw gesprekskosten voor nationaal en internationale telefoonverkeer. Tevens kunnen de vaak dure onderhoudscontracten voor het onderhoud van uw conventionele telefooncentrale de deur uit. Dit soort onderhoudskosten hebben onze hosted VoIP systemen niet.

De werking van hosted VoIP

Alle schakelapparatuur wordt gehost in beveiligde en schalbare data centra, zodat u geen apparatuur moet kopen, installeren of onderhouden. Onze telefoontoestellen die bij u in het bedrijf staan maken via het internet verbinding met de data centers waardoor er een gesprek kan plaatsvinden. Alle configuratie die noodzakelijk is om te voldoen aan uw wensen vind plaats in het data center. Wijzigingen kunt u zelf online kunt ingeven of door onze support afdeling kan laten inregelen. Deze diensten zijn allemaal afgedekt in onze lage maandelijkse vergoeding.

Zelf geen IT- of telefonie expertise nodig

Wij zijn zakelijk IT en telecom experts, zodat u dat niet hoeft te zijn. Wij ondersteunen en beheren uw hosted VoIP centrale volledig en dragen ook zorg over de overgang van uw huidige systeem.

Geen investering nodig

Bij ADD Telecom investeert u geen eenmalig bedrag maar betaald u per actieve gebruiker per maand en gesprekskosten

Verbeter uw schaalbaarheid en flexibiliteit

Vertel ons welke gebruikers uw wilt toevoegen of verwijderen of welke functies u wilt toevoegen. Wij regelen dit binnen enkele minuten voor u. Wij kennen geen capaciteitsgrenzen.

Internationale aanwezigheid

Een lokaal service nummer in een ander land of de lokale markt verkennen in een ander land. Wij zorgen voor het lokale nummer in meer dan 50 landen.

Verhuizen of een ramp

Of u nu gepland of ad-hoc vanuit uw huidige locatie vertrekt, uw telefooncentrale is veilig en uw bedrijf is na enkele aanpassingen weer direct bereikbaar.

Flexibele contracten

Contracten zijn maandelijks op te zeggen. U bent niet verbonden aan langlopende en kostbare contracten.

Meer informatie over onze hosted VoIp oplossingen

Wilt u meer informatie of een op maat gesneden offerte voor uw organisatie? Neem contact op met onze sales afdeling op telefoonnummer 085 – 273 4994  of e-mail naar sales@addmail.pro.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha