Blog

 • Hoe VoIP geld bespaart voor jouw bedrijf

  Hoe VoIP geld bespaart voor jouw bedrijf Als het gaat om extra’s, bieden VoIP zakelijke telefoonsystemen veel voordelen ten opzichte van traditionele telefooncentrale. Oplossingen met toegevoegde functies of gemak komen meestal met extra kosten, maar ADD Telecom biedt deze extra functies voor minder dan de kosten van traditionele telefoon hardware. Hier zijn enkele manieren waarbij […]

 • Infographic: Geef klanten niet de “runaround” als het gaat om communicatie

  Met de nieuwe cloud-gebaseerde communicatiemiddelen, kun je een virtuele receptioniste opzetten en kan een oproep veel slimmer worden behandeld. Jij kiest waar de oproep van het begin af aan naartoe wordt gestuurd, hetzij rechtstreeks naar een verkoopteam op kantoor of naar een personeelslid op de weg, ongeacht waar ze zijn.

 • De 5 belangrijkste componenten van een vereenvoudigd zakelijk communicatiesysteem

  Ik ben blij als mijn iPhone foto's automatisch worden weergegeven op mijn iPad. Ik houd ervan dat als ik randapparatuur aansluit op mijn pc, het meteen begint te werken, zonder gedoe. En als iemand me op mijn mobiele telefoon belt en het gaat over op mijn handsfree systeem in mijn auto's ... ben ik helemaal tevreden.

 • Impressie van onze locatie in Groningen

  Onze nieuwe locatie in Groningen vindt gretig aftrek  

ADD maakt het onderscheid in flexwerkoplossingen

Flexwerkoplossingen voor de zakelijke markt, dat is waar ADD sterk in is. Of het nu gaat om de vestiging van je bedrijf of het invullen van eerstelijns technische support gesprekken. ADD heeft inmiddels honderden bedrijven geholpen om bedrijf kritische onderdelen op een andere manier in te vullen. Uiteraard kijken we naar de kosten en de kwaliteit maar ook hoe onze dienstverlening zich verhoud tot de andere activiteiten van de onderneming.

Wil je meer weten over onze dienstverlening, vul onderstaand formulier in of klik wat rond op onze site.

  Direct contact?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht

  captcha