0412 Nummer

Een netwerknummer in Oss

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om het lokale imago van uw bedrijf in Oss te verbeteren? U kunt dit gemakkelijk doen door een 0412 nummer aan te sluiten. Het netwerknummer 0412 is van oudsher verbonden met de regio Oss en kan dus rekenen op veel plaatselijke herkenning. U kunt bij ADD Telecom eenvoudig een 0412 netnummer aanvragen. U kunt dan een uniek nummer kiezen uit een ruim aanbod, of u kunt direct een aantaal netwerknummers met de 0412 code selecteren. U kunt ook bij ADD Telecom terecht voor het behouden of verhuizen van uw netwerknummer. U kunt zelfs een 0412 nummer aanvragen indien uw bedrijf geen vestiging in Oss heeft.

De plaatsen met regionummer 0412

Het 0412 nummer is een zogeheten regionummer. De code 0412 wordt dus niet alleen in Oss gebruikt maar ook in de streek daaromheen. Uw bedrijf zal dus in één klap haar lokale imago verbeteren in al deze plaatsen! De plaatsen die gebruik maken van dit kengetal zijn de volgende:

Oss
Macharen
Haren (Noord-Brabant)
Nistelrode
Teeffelen
Oijen
Kessel

Lithoijen
Heesch
Megen
Berghem
Maren
Lith

Bij ADD Telecom kunt u zelfs een 0412 nummer aanvragen wanneer uw bedrijf geen vestigingen heeft in deze regio.

VOIP bellen bij ADD Telecom

ADD Telecom werkt met een VOIP (Voice over IP) systeem dat geen traditionele telefoonlijnen vereist. In plaats daarvan komt de verbinding tot stand via internet. Hierdoor is de verbinding sneller en toegankelijker. ADD Telecom kan uw 0412 nummer aan uw mobiele nummer koppelen. Zo bent u altijd bereikbaar op uw 0412 nummer! En ondanks de betere kwaliteit is VOIP ook nog eens goedkoper dan traditionele telefonie. U betaalt bijvoorbeeld minder abonnementskosten per nummer dan bij traditionele telecomproviders zoals KPN.

Sluit direct een nummer aan

Wilt u direct een 0412 nummer aansluiten? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte. Ook kunt u altijd contact opnemen indien u vragen.