Virtuele telefooncentrale

Virtuele telefooncentrale

TelefooncentraleAls vooruitstrevende ondernemer gaat u graag met de tijd mee. U houdt de concurrent scherp in de gaten en u wordt enthousiast van tijdbesparende en innovatieve oplossingen op het gebied van werk en ondernemen. Waarom zou u uw kostbare tijd dan nog langer verspelen aan dure telefoonoplossingen, die eigenlijk niks lijken op te lossen? Voor zowel de kleine als grote ondernemer heeft ADD Telecom een virtuele telefooncentrale ontwikkeld. Nooit meer gebonden zijn aan een telefoonnummer dat aan uw locatie vastzit, geen ingewikkelde bekabeling door uw bedrijf en vooral geen hoge kosten meer.

 

Wat is het?

Een virtuele telefooncentrale van ADD Telecom is hetzelfde als een ‘Hosted VoIP’ (Voice over IP). Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om telefoongesprekken voortaan niet meer via de normale telefoonlijn te laten verlopen, maar via het internet. Nog nooit eerder was het mogelijk om voor zowel data-, internet- als spraakverkeer dezelfde verbinding te gebruiken. Het gebruik van een virtuele telefooncentrale van ADD geeft u een aantal voordelen ten opzichte van een reguliere telefoonverbinding:

 

Groen vinkjeU bespaart kosten.
Groen vinkje Altijd een uitstekende verbinding.
Groen vinkjeEr geen speciaal beheer nodig.
Groen vinkjeHet uitvoeren van upgrades is overbodig.
Groen vinkjeOok het bijhouden van een back-up behoort tot het verleden.
Groen vinkjeGeen ingewikkelde bekabeling meer, eenvoudig aan te leggen.
Groen vinkjeWanneer uw bedrijf groeit, groeit de virtuele telefooncentrale mee.
Groen vinkjeThuis- of flexwerken wordt makkelijker.

 

Wat kan ik ermee?

Een virtuele telefooncentrale van ADD Telecom is voor elke ondernemer te realiseren. Dus ook voor uw bedrijf kunnen we wat betekenen! Wanneer u regelmatig worstelt met een slechte of dure telefoonverbinding of de interne doorschakeling moeizaam verloopt, dan is een virtuele telefooncentrale bij uitstek geschikt voor uw bedrijf. In tegenstelling tot een reguliere telefoonverbinding betaalt u met een virtuele telefooncentrale van ADD Telecom alleen voor de diensten die u daadwerkelijk afneemt. Uw telefoonkosten zullen dus flink gereduceerd worden. Daarnaast is de verbinding uiterst gemakkelijk aan te leggen en uit te breiden. Wanneer uw bedrijf groeit, dan groeit de virtuele telefooncentrale van ADD Telecom met u mee. Door deze flexibiliteit krijgt thuis- of flexwerken een extra dimensie. Werknemers hoeven zich namelijk niet meer op dezelfde locatie te bevinden om gezamenlijk aan producten of diensten te werken. Het houden van vergaderingen op afstand was dus nog nooit zo makkelijk te organiseren.

 

Kijk wat wij voor u kunnen betekenen

Ben u overtuigd van de mogelijkheden van de virtuele telefooncentrale van ADD Telecom voor uw bedrijf? Vraag dan direct een offerte aan of bel met 085 – 273 4994.