088 nummer aanvragen

088 nummer aanvragen bij ADD Telecom088 nummer aanvragen: een nummer met Nationale uitstraling

Een 088 nummer aanvragen is sinds enkele jaren voor Nederlandse bedrijven een goedkope mogelijkheid om een professionele uitstraling en imago te creëren. Het aanvragen van een 088 nummer is uitermate geschikt voor bedrijven die verschillende vestigingen in Nederland bezitten. Dit type bedrijfsnummer is onafhankelijk van een regio en beschikt over een landelijk netnummer. Hierdoor kunnen bedrijven door heel Nederland een 088 nummer aanvragen.

Herkenbaar en professioneel

Dit herkenbare telefoonnummer is voor iedereen eenvoudig te onthouden en levert uw organisatie een professionele uitstraling op. Het maakt niet uit of uw organisatie groot of klein is, een 088 nummer is voor iedereen betaalbaar en door ieder bedrijf aan te vragen. Bovendien kunt u iedere medewerker een persoonlijk telefoonnummer meegeven, waardoor zij niet alleen op hun vaste telefoon bereikbaar zijn, maar ook mobiel en zelfs op een buitenlands telefoonnummer. Hierdoor zal de beller niet weten of u de telefoon in Amsterdam, Tokio of Sint-Oedenrode beantwoordt. U kunt hierdoor gesprekken ontvangen op iedere locatie en is ideaal als uw medewerkers veel onderweg zijn.

Realiseer meer verkopen

Een 088 nummer aanvragen biedt niet alleen voor uw bedrijf veel voordelen, maar ook degene die belt, betaalt slechts een laag, interlokaal tarief. Dit zorgt ervoor dat het telefoonverkeer van (potentiële) klanten wordt vergroot, wat het aantal verkopen kan vergroten en uw omzet verhoogt.

Ook gebruik maken van een 088 nummer?

Wil u ook snel aan de slag met een 088 nummer? Vraag dan een offerte aan door middel van het formulier hieronder. Wij zorgen dat u direct een offerte op maat ontvangt.

Toch op zoek naar een regionale uitstraling?

ADD Telecom kan naast een 088 nummer aanvragen ook alle netnummers in Nederland leveren. Kijk voor een volledig overzocht van alle nummer hier.

Internationaal nummer aanvragen?

Ook voor het aanvragen van een internationaal telefoonnummer  moet u bij ons zijn. Kijk hier voor meer informatie over het aanvragen van een internationaal telefoonnummer

Offerte aanvragen voor een nationaal nummer

 

Spam beveiliging