088 nummer kosten

088 nummer kosten ADD Telecom088 nummer kosten

Een 088 nummer is een telefoonnummer dat doorgaans door bedrijven wordt gebruikt. Dit bedrijfsnummer is een voordeel voor bedrijven die niet gebonden zijn aan een bepaalde plaats of regio. Een 088 nummer is dus een landelijk netnummer dat interessant is voor bedrijven met meerdere vestigingen in Nederland.

Doorschakelen naar ieder telefoonnummer

ADD Telecom geeft deze bedrijfsnummers per nummerreeks uit aan allerlei soorten bedrijven in heel Nederland. De 088 nummer kosten zijn bij ons uitermate laag, waardoor vrijwel ieder bedrijf eenvoudig een bedrijfsnummer kan aanvragen. De nummers kunt u door ons laten doorschakelen naar iedere gewenst telefoonnummer. Zowel een vaste als mobiele telefoon zijn geschikt om naar door te schakelen.

Gemakkelijk en snel verzorgd

Met een 088 nummer beperkt u de kosten voor telefonie, doordat er automatisch kan worden doorgeschakeld en er meerdere bellers tegelijk doorgelaten kunnen worden. Bovendien bieden wij mogelijkheden om uw zakelijke telefoonverkeer volledig aan te passen aan uw eigen wensen. Daarvoor is het niet noodzakelijk om wijzigingen aan te brengen in de huidige infrastructuur van uw telefoonverkeer. Voor een 088 nummer kopen, hoeft u alleen een normaal telefoonnummer te hebben om uw zakelijke telefoonnummer aan te kunnen vragen. Wij verzorgen alles gemakkelijk en snel op afstand, zodat u er weinig van zult merken. Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op en laat u verder informeren over de kosten en kies voor de professionaliteit van een 088 telefoonnummer.

De voordelen van een 088 nummer:

Groen vinkje Altijd uw eigen 100 nummer blok met 088 nummers

Groen vinkje Geen problemen meer met verhuizing buiten u netnummer gebied

Groen vinkje Voldoende nummers beschikbaar voor nieuwe mensen of afdelingen

Groen vinkje 088 nummer kosten zijn bij ADD laag

Groen vinkje Herkenbaarheid van uw nummers

Groen vinkje Altijd wel een mooi nummer in het blok van 100 nummers om als hoofdnummer te gebruiken

Groen vinkje Wel een laag interlokaal tarief wat bellen stimuleert

Groen vinkje Ook vanuit het buitenland bereikbaar

Groen vinkje Professionele uitstraling

Groen vinkjeGrip en zicht op alle gesprekken die plaatsvinden

 

Alternatieve oplossingen: Nationaal telefoonnummerInternationaal telefoonnummer085-nummerTelefoonnummer verhuizen

088 nummer kosten opvragen