Vanuit gebruikers oogpunt heeft ADD Telecom een dienst die naadloos aan kan worden gesloten bij uw organisatie die bovendien betaalbaar is en zorgt voor optimale bereikbaarheid. Ons krachtige platform en robuuste infrastructuur is ontworpen om ononderbroken bedrijfskritische communicatie te leveren. Ons belangrijkste doel voor uw organisatie: Optimaal bereikbaar zijn. Het ADD voip platform telt drie lagen van de netwerk- en service redundantie om ervoor te zorgen dat de telefoonsystemen van onze klanten zijn altijd beschikbaar: 1. Datacenters Onze datacenters vormen de eerste laag van redundantie . Gegevens tussen de verschillende locaties wordt constant gesynchroniseerd , meteen zeer beperkte overschrijding, niet meer dan 1 minuut . Iedere locatie beschikt over een redundante stroomvoorziening . Dit zorgt voor bijna naadloze overgang die het risico van verlies en service onderbreking in het geval van geografische uitval alsmede natuurrampen minimaliseert , en levert 99.999 % ( vijf negens ) beschikbaarheid op. De datacenters waar we gebruik van maken worden ook gebruikt door  een aantal van 's werelds grootste Internet bedrijven en financiële instellingen . 2. Merk onafhankelijk Onze merk-onafhankelijke , commodity - gebaseerde architectuur is volledig vervangbaar en fault- tolerant , het verstrekken van een tweede laag van redundantie . 3. Altijd back-up paraat Wij gebruiken zowel load balancing en failover -technologie om onze systemen continu up and running te houden - een derde laag van redundantie . Bijvoorbeeld , primaire en secundaire servers bevatten meerdere servers die van elkaar een back up maken.   Naast deze hardwarematige architectuur om een betrouwbaar en veilig telefoonsysteem te leveren maken we ook gebruik van een 3 tal zelfdenkende programma's:
  • Netwerklaag: Als een fout wordt gedetecteerd, wordt het verkeer ogenblikkelijk omgeleid van het ene datacenter naar het andere.
  • Hardwarelaag: Naadloze overdracht van diensten via virtualisatie wordt bereikt met behulp van dynamische resource management.
  • Softwarelaag: Door het constant kopiëren van gegeven naar verschillende servers zorgen we ervoor dat elke gebruiker service wordt geleverd over meerdere servers die zijn geload balanced.
Door de flexibele opbouw van het platform van ADD Telecom kunnen we ervoor zorgen dat u een betrouwbare dienstverlening krijgt.
  • Volledig redundant systeem om beschikbaarheid te garanderen
  • Mogelijkheid om nieuwe functies toe te voegen en te testen zonder onderbreking van de dienstverlening
  • Het overzetten van bestaande gebruikers naar functies zonder verlies van bereikbaarheid
  • Tussentijds software updates zonder dat iemand hier iets van merkt
  Wilt u meer weten over de technische achtergrond van ons VoIP platform, vul dan onderstaand formulier in. [vfb id=10]