ADD Sales BV - Website Legal Disclaimer

ADD Sales BV besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. ADD Sales BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van ADD Group BV. ADD Sales BV geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiƫren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan ADD Sales BV verstrekt, worden opgenomen in de database van ADD Sales BV. Deze gegevens worden door ADD Sales BV gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot de site van ADD Sales BV valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving. ADD Sales BV is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56832125. BTW nummer NL852322513B01 Correspondentie adres info@addmail.pro ADD Sales BV Stationsplein 9-11 4461 HP Goes