ADD Telecom is de specialist als het gaat om het verzorgen van een internationaal telefoonnummer. Wanneer u bij ons een internationaal abonnement afsluit, kunt u een keuze maken uit een netnummer van verschillende beschikbare landen. In onze telefooncentrale worden uw nationale en internationale telefoontjes doorgeschakeld naar ieder gewenst nummer. Dit telefoonnummer kan bestaan uit een vast, mobiel, binnenlands en ander buitenlands nummer.

Lage prijs, hoge service

De kosten voor een internationaal telefoonnummer zijn bij ons zeer laag, terwijl de services hoog is. Bovendien hanteren wij voor de registratie van uw internationale telefoonnummer een ongekend laag bedrag dat voor iedere organisatie betaalbaar is. Overigens is het ook mogelijk, dat wij een bestaand internationaal nummer van u overnemen.

Handige verhuisfaciliteit

Wanneer u in de toekomst besluit om te verhuizen en het bij ons gehuurde internationale telefoonnummer mee wilt te nemen, kunt u geheel gratis gebruikmaken van onze handige verhuisservice. Het enige dat u hoeft te doen, is bij de aanvraag van het nummer aangeven dat u voor de verhuisfaciliteit in aanmerking wilt komen. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw telefoonnummer in een toekomstige situatie in een handomdraai verhuisd kan worden.

Profiteer van de vele voordelen

Bestel nu direct een internationaal telefoonnummer bij onze organisatie en profiteer van de vele voordelen. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met onze deskundige medewerkers. Wij staan u graag te woord en helpen u beantwoorden met veel plezier uw vragen.