Zo gemakkelijk is het aansluiten van een 010 nummer

Voor bedrijven is het aantrekkelijk om bereikbaar te zijn of te blijven via hun eigen 010 nummer. Maar wat als u geen beschikking heeft over een fysieke aansluiting? Ook dan is het mogelijk om bereikbaar te zijn via 010 nummers. ADD Telecom heeft meerdere 010 nummers direct ter beschikking voor bedrijven om bereikbaar te zijn in de omgeving van Rotterdam. Ook is het mogelijk om bestaande nummers te behouden. Deze nummers kunnen wij porteren. Nadat de nummers zijn aangesloten op het systeem van ADD Telecom, zijn ze in principe overal aan te nemen via Voice Over IP (VOIP).

Welke plaatsen hebben een 010 netnummer?

Naast dat het 010 nummer natuurlijk door Rotterdam wordt gebruikt, geldt 010 als netnummer voor meer plaatsen rondom Rotterdam. Dit zijn de plaatsen met het 010 kengetal:   [columns] [one_half] Berkel en Rodenrijs Bergschenhoek Bleiswijk Capelle aan den IJssel Rotterdam Schiedam Vlaardingen Maassluis [/one_half] [one_half] Maasland Rhoon Albrands Poortugaal Hoogvliet Pernis Vondelingenplaat Botlek [/one_half] [/columns]  

Hoe werkt een VOIP nummer?

Met VOIP belt u niet langer via een telefoonlijn, maar via een internetverbinding. Via de VOIP Service van ADD Telecom, ontsluiten wij 010 nummers en bent u via internet overal bereikbaar. Ook als u niet in Rotterdam en omgeving bent, kan u het 010 nummer gewoon beantwoorden. Ook kan het nummer worden doorgeschakeld naar een 06 nummer of andere telefoonnummers als u dat wil. De routering van het telefoonnummer is altijd zeer eenvoudig aan te passen.

Een 010 nummer behouden

Als klanten u jarenlang hebben weten te bereiken via een 010 nummer, dan wilt u dat uiteraard graag behouden. Ook als u naar een andere regio verhuist of een locatie sluit. ADD Telecom kan ervoor zorgen dat u nummer kan behouden en kan beantwoorden op een andere nummer of gewoon via internet. Het contract met uw huidige telecomprovider hoeft u daarvoor niet voort te zetten. Wij kunnen elk nummer dat u wenst porteren naar ons systeem.

Een 10-nummer aanvragen

Daarnaast is het mogelijk om een 010-nummer aan te vragen. Het kan daarbij gaan om een enkel nummer of een aansluitende reeks van RotterdamseĀ  telefoonnummers. Via het onderstaande formulier of via contact, kan u eenvoudig meer informatie opvragen. Wij zijn u graag van dienst. [vfb id=1]