0111 nummer

0111 nummers worden gebruikt voor diverse plaatsen op Schouwen-Duiveland

Alle plaatsen op Schouwen-Duiveland hebben het netnummer 0111 voor het telefoonnummer. Voor bellers binnen en buiten Schouwen-Duiveland is met het gebruik van het 0111 nummer direct duidelijk dat dit een regionaal bedrijf is. Het is tegenwoordig mogelijk om een 0111 nummer aan te sluiten, te verhuizen of te behouden als men niet beschikt over een fysieke aansluiting. Via het systeem van ADD Telecom kan u deze nummers activeren.

Hoe het werkt

Als u nog geen 0111 -nummer heeft kunnen wij dat voor u aanvragen. Heeft u al wel een nummer, dan kunnen wij dit voor u verhuizen. Zodra het nummer door ADD Telecom is geactiveerd, kan het nummer op elke locatie worden gebruikt. Ook buiten Schouwen-Duiveland. ADD Telecom biedt namelijk een VOIP systeem aan. Dat is Voice over IP en daarmee voert u geen gesprekken meer over een koperdraad, maar gewoon over het internet. Verder merkt u er helemaal niets van.

Welke plaatsen op Schouwen Duiveland gebruiken 0111 nummers

De meeste mensen weten dat Den Haag het netnummer 070 gebruikt, maar er zijn meer plaatsen met het 070 kengetal:

Nieuwerkerk
Noordgouwe
Brouwershaven
Sirjansland
Burgh-Haamstede
Noordwelle

Ouwerkerk
Oosterland
Zonnemaire
Ellemeet
Schouwen-Duiveland
Scharendijke

Zierikzee
Bruinisse
Dreischor
Kerkwerve
Renesse
Serooskerke

Hoe werkt het aansluiten van een 0111 nummer?

Als u nog geen 0111 nummer heeft, kan u deze via ons aanvragen. Wij hebben verschillende 0111 nummers direct voor u beschikbaar en kunnen deze eventueel ook voor u speciaal aanvragen. Zodra het nummer door de Opta is toegekend, kunnen wij het nummer voor u activeren. Daarna kan u zelf instellen wat u met het nummer wilt doen. U kan dit doorschakelen naar uw mobiel, via VOIP beantwoorden of doorschakelen naar een ander nummer.

Kan ik een 0111 nummer verhuizen?

Heeft u al een 0111 nummer via een andere provider, bijvoorbeeld KPN, dan kunnen wij het nummer voor u verhuizen. Ook al maakt geen gebruik meer van KPN, u kan uw nummer gewoon behouden. Ook als niet beschikt over een fysieke aansluiting op Schouwen-Duiveland, kan u gewoon gebruik blijven maken van uw 0111-netnummer.

Offerte 0111 nummers?

Het aanvragen van informatie is erg eenvoudig. Wilt u eerst contact vul dan het contactformulier in. Wilt u direct een prijsopgave, vul dan het onderstaande formulier in. Dit verplicht u overigens tot niets.

Offerte aanvragen voor een nationaal nummer

 

Spam beveiliging