0113 nummer

Het netnummer 0113 wordt gebruikt voor alle plaatsen in Zuid-Beveland. Als je lokaal bereikbaar wilt zijn voor bedrijven in Zuid-Beveland dan is het 0113 nummer het beste voor een regionale uitstraling. Als een 0113 nummer wilt gebruiken of verhuizen, dan kan ADD telecom u daarmee van dienst zijn. Via het VOIP systeem kan u namelijk lokale nummers aansluiten waaronder het 0113 nummer.

Hoe onze lokale nummerservice werkt

Sinds 2006 is een fysieke aansluiting niet meer noodzakelijk om een lokaal nummer aan te sluiten. U bent dus niet aan de locatie gebonden om van een 0113 nummer gebruik te maken. Wilt u een nummer aanvragen of een bestaand nummer behouden, dan kan dat via ons systeem. Wij activeren het nummer in onze VOIP centrale en daarna kan u mee doen wat u wilt. Via internet kan u de routering instellen en de beantwoording verzorgen.

Welke plaatsen zijn bereikbaar via het 0113 nummer?

De volgende plaatsen hebben allemaal 0113 voor het telefoonnummer:

Oostdijk
Hansweert
Schore
Wemeldinge
‘s-Gravenpolder
Hoedekenskerke
Kwadendamme
Baarland
Oudelande
Ellewoutsdijk

Geersdijk
Waarde
Kruiningen
Kapelle
Rilland
Yerseke
Driewegen
Ovezande
Nisse
‘s-Heer

Kamperland
Abtskerke
Heinkenszand
‘s-Heerenhoek
Borssele
Nieuwdorp
Lewedorp
‘s-Heer Arendskerke
Goes
Wolphaartsdijk

Krabbendijke
‘s-Heer Hendrikskinderen
Kattendijke
Wilhelminadorp
Kortgene
Kats
Kloetinge
Colijnsplaat
Wissenkerke

Een 0113 nummer aanvragen

Wij hebben voor ons klanten verschillende 0113 nummers direct beschikbaar. Ook telefoonnummerreeksen zijn geschikt voor direct gebruik. Wil u zelf een persoonlijk nummer uitzoeken, dan helpen wij u bij het aanvragen daarvan. Een contract met een traditionele telecomprovider is niet meer nodig. Dus u betaalt daarvoor geen abonnementskosten.

Telefoonnummers verhuizen of behouden

Het is ook mogelijk om een telefoonnummer voor u te verhuizen. Bijvoorbeeld als u het huidige telefoonnummer dat iedereen kent, wilt behouden. Wij porteren het telefoonnummer dan naar onze centrale en activeren het. Daarna kunt het telefoonnummer zoals vanouds blijven gebruiken.

Meer informatie

Graag verstrekken wij u meer informatie over het aansluiten of verhuizen van 0113 nummers. Gebruik daarvoor het direct contact formulier of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen voor een nationaal nummer

 

Spam beveiliging