Uw netnummer in Tilburg

Voor bedrijven die actief zijn in de buurt van Tilburg is het natuurlijk erg aantrekkelijk om gebruik te maken van een 013 nummer. Mensen uit Tilburg zullen eerder geneigd zijn om u te bellen en het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Maar ook als u geen fysieke locatie in Tilburg heeft kunt u gebruik maken van een 013 nummer. U kunt bij ADD Telecom uw eigen 013 nummer aanvragen, of uw huidige nummer laten porteren. ADD Telecom zal uw 013 regionummer aansluiten waarna u in principe overal en altijd bereikbaar bent op uw netnummer.

Tilburg en omstreken

Het netnummer 013 is echter niet uitsluitend voor Tilburg, maar ook de omstreken maakt gebruik van dit regionummer. Dit nummer wordt verder gebruikt in de volgende plaatsen: [columns] [one_half] Oost-, West- en Middelbeers, Berkel-Enschot Heukelom Haghorst Moergestel Udenhout Riel Hilvarenbeek Biest-Houtakker Esbeek Diessen [/one_half] [one_half] Biezenmortel Goirle Oisterwijk Lage Mierde Hooge Mierde Hulsel Baarle-Nassau Ulicoten Castelr√© Alphen De Moer [/one_half] [/columns]  

VOIP bellen

Bij ADD Telecom wordt gewerkt met VOIP nummers. Dit betekent dat u niet langer belt via de telefoonlijnen, maar via het internet. Dit is het bellen van de toekomst, maar wordt u vandaag al aangeboden. Zo heeft u altijd toegang tot uw 013 netnummer zolang u toegang tot het internet heeft. U kunt ook uw 013 nummer met uw mobiele telefoon verbinden. Ook kunnen wij ieder nummer dat u wenst porteren. Zo kunt u het contract met uw huidige telecomprovider opzeggen. VOIP bellen is goedkoper, sneller en toegankelijker!

Uw nummer aanvragen

Wilt u een 013 nummer aanvragen? Wij bieden losse netnummers aan, maar u kunt ook direct een serie regionummers aanvragen. Uiteraard beschikken wij ook over andere nummers dan 013. Via het onderstaande formulier kunt u een offerte aanvragen voor 013 of een ander regionummer. Neem gerust eens contact met ons op indien u nog vragen heeft over uw 013 nummer.