015 Nummer

Netnummer Delft

Bent u werkzaam in Delft en zoekt u een geschikt nummer voor uw bedrijf? Wat dacht u van een authentiek 015 nummer? Uw klanten in Delft zullen meteen weten dat u uit de buurt komt en ook de rest van uw clientèle zal dit netnummer als een teken van professionalisme begrijpen. ADD Telecom heeft een ruim aanbod aan regionummers ter beschikking, waaronder 015. Dus wilt u een 015 nummer aanvragen of een 015 nummer aansluiten? Dan bent u bij ADD Telecom aan het juiste adres. Daarnaast biedt ADD Telecom u nog een aantal voordelige diensten aan, zoals het voordelige VOIP (Voice over IP) systeem.

Delft en omstreek

Het 015 nummer wordt natuurlijk niet uitsluitend in Delft gebruikt. Het is het regionummer voor de volgende plaatsen:

Schipluiden
Nootdorp
Delfgauw

Delft
Den Hoorn
Pijnacker

Dus ook als uw bedrijf is gevestigd in één van deze plaatsen doet u er goed aan om over een officieel 015 nummer te beschikken. Maar dat hoeft niet per se. Dankzij het VOIP systeem belt u namelijk niet via de telefoonlijnen maar over het internet. Daardoor hoeft u niet te beschikken over een fysieke locatie in de regio om in aanmerking te komen voor het regionummer.

VOIP bij ADD Telecom

VOIP nummers zijn erg voordelig om tal van redenen. Ten eerste vergroot het de bereikbaarheid van uw nummer omdat u dus slechts verbinding met internet nodig heeft. ADD Telecom kan uw 015 nummer bijvoorbeeld verbinden met uw mobiele telefoon. Daarnaast werkt het sneller dan een traditionele 015 en is het ook nog eens goedkoper. Dus bent u op zoek naar een 015 netnummer of wilt u slechts een 015 nummer aansluiten? Vul het onderstaande formulier in en ontdek wat ADD Telecom voor u kunt betekenen. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen over al uw vragen met betrekking tot uw huidige of toekomstige 015 nummer.