0182 nummer

Uw eigen 0182 nummer

U wilt natuurlijk een herkenbaar en uniek telefoon nummer voor uw bedrijf in Gouda en omgeving. Het wordt niet veel exclusiever dan een 0182 nummer. Dit nummer is voor iedereen in de regio Gouda kiesbaar.  ADD Telecom kan u snel en eenvoudig aan een 0182 nummer helpen en zo een professionele en exclusieve uitstraling aan uw bedrijf geven. ADD Telecom helpt u bij een 0182 nummer aanvragen en bij het aansluiten van dit netnummer.

VOIP bellen

Bij ADD Telecom wordt gebruik gemaakt van VOIP bellen. VOIP gaat niet over de koperdraad zoals traditionele telefonie, maar maakt gebruik van het internet. Het verenigt data en spraak op unieke en revolutionaire wijze. De abonnementskosten per nummer zijn erg laag bij VOIP en het is dus voordeliger om een netnummer te gebruiken via VOIP dan via traditionele telecomproviders. Daarnaast hoeft er geen fysieke aansluiting plaats te vinden. U kunt dus gebruik maken van een regionummer zonder daadwerkelijk in de regio gevestigd te zijn. 0182 nummers zijn immers verbonden aan een bepaalde regio. Ook kan ADD Telecom uw 0182 nummer verbinden met uw mobiele telefoon of een ander nummer naar wens. Zo bent u altijd bereikbaar op uw netnummer.

Het netnummer voor de hele regio

Met een 0182 netnummer bent u herkenbaar in Gouda, maar ook in de onderstaande plaatsen.

Waddinxveen
Gouda
Reeuwijk
Stolwijk
Berkenwoude
Gouderak
Moordrecht

Haastrecht
Vlist
Bergambacht
Ammerstol
Schoonhoven
Polsbroek
Hekendorp

Vraag het ons

ADD Telecom beschikt over een ruim aanbod van nummers in de categorie 0182, dus neem direct contact op indien u een 0182 nummer wilt aanvragen. U kunt het contract met uw huidige telecomprovider stopzetten, want VOIP bellen van ADD Telecom is goedkoper, sneller en toegankelijker. Het kan echter wat onduidelijk zijn, aangezien 0182 een netnummer is. Dus mocht u vragen hebben over deze nummers, aarzel dan niet om deze te stellen. Wilt u in ieder geval een 0182 nummer aansluiten of aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen u een offerte sturen.