0222 Nummer

Een netwerknummer in Den Burg

In Den Burg maken bedrijven al jarenlang gebruik van het netwerknummer 0222. Dit weerspiegelt een lokale oriëntatie en toont de professionele en klantgerichte houding van een bedrijf. Dus mocht u van plan zijn om een bedrijf in Den Burg te openen, dan kunt u het beste een 0222 nummer aanvragen. Bij ons kunt u voordelig een 0222 nummer aansluiten. U kunt kiezen voor een uniek nummer, of u kunt direct een serie nummers met netwerkcode 0222 kiezen. Ook voor het behouden of verhuizen van een 0222 netnummer kunt u terecht bij ADD Telecom. Zelfs als uw bedrijf geen fysieke locatie in Den Burg heeft.

De regio van het 0222 netnummer

Natuurlijk is Den Burg niet de enige plaats waar de 0222 code voorkomt. Het 0222 nummer is een zogeheten regionummer, wat betekent dat ook andere plaatsen in de regio gebruik maken van dit nummer. U kunt het vergelijken met een postcode, maar dan voor telefoonnummers. De volgende plaatsen gebruiken allemaal het 0222 nummer:

Den Burg
De Waal
Oosterend
De Koog

Oudeschild
Den Hoorn (op Texel)
De Cocksdorp

Snel geregeld

Mocht uw bedrijf gevestigd zijn in deze regio, dan kunt u het beste meteen een 0222 nummer aanvragen. Maar ook indien uw bedrijf geen fysieke vestiging heeft in één van deze steden kunt u bij ADD Telecom een 0222 regionummer aansluiten.

VOIP van ADD Telecom

ADD Telecom werkt met een VOIP (Voice over IP) systeem dat data en spraak combineert. Het gebruikt een internetverbinding in plaats van de traditionele telefoonkabels en dat heeft zo zijn voordelen. Ten eerste is het sneller en minder onderhoudsintensief. Hierdoor betaalt u ook minder abonnementskosten per nummer. Maar het grootste voordeel van VOIP is dat het de mogelijkheid biedt om een regionummer los te koppelen van de regio. Zo kunt u een 0222 nummer gebruiken buiten Den Burg. Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte betreffende uw eigen 0222 nummer.