0224 Nummer

Uw netwerknummer in Schagen

In Schagen maakt men al jarenlang gebruik van het netwerknummer 0224. Mocht u een bedrijf willen beginnen in Schagen, dan doet u er verstandig aan om een 0224 nummer te nemen. Indien u al een bedrijf in Schagen beheert maar geen 0224 nummer heeft, kunt u het beste per direct een 0224 netnummer aansluiten. Bij ons kunt u snel een 0224 nummer aanvragen en ontvangen. U kunt een uniek nummer kiezen uit een ruim aanbod, of selecteer direct een serie nummers met code 0224. Ook voor het verhuizen en behouden van uw netwerknummer 0224 kunt u terecht bij ADD Telecom. U hoeft zelfs niet in Schagen gevestigd te zijn om in aanmerking te komen.

De regio Schagen

Met een 0224 nummer kunt u het lokale imago van uw bedrijf in Schagen verbeteren. Maar niet alleen Schagen maakt gebruik van het 0224 regionummer. Dit zogeheten regionummer wordt gebruikt in de volgende plaatsen:

Winkel
Sint Maarten
Sint Maartensbrug
Dirkshorn
Oudesluis
Wieringerwaard
Barsingerhorn

Lutjewinkel
Schagerbrug
Sint Maartensvlotbrug
’t Zand
Schagen
Callantsoog
Kolhorn

Maar bij ADD Telecom kunt u ook een 0224 nummer aanvragen wanneer u niet een fysieke locatie heeft in één van deze plaatsen, dankzij het ingenieuze VOIP (Voice over IP) systeem.

VOIP bellen en ADD Telecom

Bij VOIP bellen wordt een telefoongesprek tot stand gebracht door middel van een internetverbinding in plaats van een traditionele telefoonlijn. Hierdoor kan een regionummer worden losgekoppeld van de regio en kan een 0224 nummer worden gebruikt buiten de omgeving van Schagen. ADD Telecom kan dit zelfs aan een nummer naar keuze verbinden zodat u via uw mobiel de bedrijfstelefoon kunt opnemen. Zo is uw bedrijf altijd bereikbaar, wat zorgt voor een professioneel en klantgericht imago. Wilt u een 0224 nummer aansluiten? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons ervaren personeel.