Een netwerknummer in Middenmeer

Het netwerknummer 0227 wordt al jarenlang gebruikt door bedrijven nabij Middenmeer. Het getuigt van een professionele werkwijze en kan rekenen op het vertrouwen van de lokale bevolking. Heeft uw bedrijf in Middenmeer nog geen 0227 nummer? Dan wilt u natuurlijk direct een 0227 netnummer aansluiten. Ook als u een bedrijf in Middenmeer wilt opzetten, kunt u meteen een 0227 nummer aanvragen. Bij ons kunt u direct een 0227 regionummer aanvragen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan 0227 regionummers waaruit u een uniek nummer kunt selecteren. U kunt ook direct een serie nummers met de 0227 code kiezen.

Middenmeer en omstreken

Met een 0227 nummer laat u de inwoners van Middenmeer weten dat uw bedrijf een lokale oriëntatie heeft. Dit kan het lokale imago van uw bedrijf sterk verbeteren. De code 0227 wordt echter niet uitsluitend in Middenmeer gebruikt. Dit regionummer komt verder nog voor in de volgende plaatsen: [columns] [one_third] Medemblik Kreileroord Hippolytushoef [/one_third] [one_third] Westerland Den Oever Slootdorp [/one_third] [one_third] Wieringerwerf Opperdoes Twisk [/one_third] [/columns]

Zelfs buiten het gebied

Indien u het grootste deel van uw zaken doet in deze regio, moet u haast wel een 0227 nummer aansluiten. Maar u kunt bij ons ook een 0227 nummer aanvragen wanneer u geen fysieke vestiging heeft in dit gebied. Dit is te danken aan de VOIP (Voice over IP) dienst.

VOIP van ADD Telecom

Bij ADD Telecom wordt gewerkt met een VOIP systeem. Dit betekent dat het telefoonverkeer over het internet gaat en dus geen telefoonlijn vereist. Zo kan een regionummer worden losgekoppeld van een regio. Ook kan ADD Telecom uw 0227 netnummer met een willekeurig nummer naar keuze verbinden. Wanneer u bijvoorbeeld uw 0227 nummer met uw mobiele nummer koppelt, kunt u op uw mobiele telefoon de bedrijfstelefoon beantwoorden. Hierdoor is uw bedrijf altijd bereikbaar, wat uw clientèle erg op prijs zal stellen. Vul onderstaand formulier in en ontdek de voordelen van VOIP bellen voor uw bedrijf.