023 Nummer

Het ideale telefoonnummer waarop u in Haarlem en omstreken bereikbaar bent

Wanneer u in de omgeving van Haarlem woont, maakt u gebruik van het netnummer 023. Als bedrijf of instelling is dit een ideaal netnummer om te hanteren. Voor particulieren en instellingen ben u regionaal goed vindbaar. Wanneer u een 023 nummer wilt gaan gebruiken, bent u bij ons, ADD Telecom, aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u graag een aansluiting voor een 023 nummer. Lokale nummers kunnen ook prima worden aangesloten via het VOIP Systeem.

Hoe werkt onze lokale nummerservice?

Wanneer u interesse heeft in een 023 netnummer, of u wilt uw huidige telefoonnummer meenemen naar een andere plaats is dit beide mogelijk. Sinds 2006 is het niet meer noodzakelijk om een lokaal nummer aan te sluiten. U kunt dus uw huidige nummer meenemen naar een plaats dat een ander netnummer gebruikt. Wanneer u interesse heeft om uw huidige nummer mee te nemen of een nieuw nummer aan te vragen kunt u dit doen via ons systeem. Via onze VOIP centrale kunnen het wij het nummer voor u activeren en vanaf dat moment bent u volledig bereikbaar. Tevens heeft u de mogelijkheid om via internet routering en beantwoording in te stellen.

Plaatsen die zijn voorzien van een 023 netnummer

De volgende plaatsen hebben een 023 nummer:

Haarlem
Bloemendaal
Spaarndam
Spaarndam-West
Boesingheliede
Velserbroek
Haarlemmerliede
Lijnden
Zandvoort
Santpoort-Noord
Santpoort-Zuid
Cruquius
Overveen
Velserbroek
Heemstede
Bennebroek
Vogelenzang
Bentveld
Vijfhuizen
Aerdenhout
Hoofddorp
Zwaanshoek

Telefoonnummerbehoud of verhuizen van een telefoonnummer

Wanneer u de voorkeur heeft om uw huidige nummer mee te nemen, kunnen wij dit telefoonnummer porteren naar onze centrale en wordt het geactiveerd. U blijft op deze manier goed bereikbaar voor uw huidige klantenkring. Vanaf het moment van porteren is uw huidige vertrouwde nummer meteen bruikbaar.

Hoe werkt het aanvragen van een 023 nummer?

Per direct hebben wij meerdere nummers voor onze klanten beschikbaar. Het is mogelijk om telefoonnummer reeksen direct te gebruiken. Abonnementskosten zijn niet meer nodig, omdat u geen contract af hoeft te sluiten met een traditionele telecomprovider. Ook is het mogelijk uw nummer zelf uit te kiezen. Wij bieden u hierbij graag onze dienstverlening aan.

Bent u enthousiast en wilt u meer weten?

Graag verstrekken wij u meer informatie over het aansluiten of verhuizen van een 023 nummer. Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen. Tevens is dit ook mogelijk via het direct contact formulier.
Wij zullen dan aan de slag gaan voor u met een vrijblijvende prijsopgave.