Met een 024 nummer altijd bereikbaar in Nijmegen en omstreken

Wilt u goed bereikbaar zijn in de regio Nijmegen? Dan is een 024 nummer zeer geschikt voor u! Voor bedrijven en instellingen is dit een ideaal nummer om te hebben want u bent in de regio goed goed bereikbaar en vindbaar voor particulieren en bedrijven. Wij, ADD Telecom, bieden graag onze dienstverlening aan om u een nummer te verstrekken. Via het VOIP systeem kan dit worden aangesloten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een bedrijf kan het bestaande telefoonnummer meenemen naar een nieuwe werkplek. Het is dus mogelijk om in een andere woonplaats uw huidige netnummer te gebruiken. Sinds 2006 is een lokaal 024 nummer aansluiten namelijk niet meer noodzakelijk. Via ons systeem is het mogelijk om een nieuw nummer aan te vragen of een bestaand nummer te houden en mee te nemen. Via onze VOIP centrale activeren wij het nummer en dan kunt u vanaf het moment van activeren bellen en gebeld worden. Via internet is het tevens mogelijk routering en beantwoording in te stellen.

Welke plaatsen zijn voorzien van een 024 netnummer?

Plaatsen met 024 notering voor het telefoonnummer zijn: [columns] [one_third] Heumen Lent Beuningen Persingen Ooij Weurt Oosterhout (Gelderland) Leur Malden [/one_third] [one_third] Nijmegen Mook Molenhoek Heilige landstichting Beek-Ubbergen Ubbergen Berg en Dal Nederasselt Overasselt [/one_third] [one_third] Groesbeek Erlecom Plasmolen Middelaar Groesbeek Leuth Wijchen Balgoij [/one_third] [/columns]

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?

Zeker kan dat! Het is prima mogelijk om een bestaand 024 telefoonnummer mee te nemen naar een nieuwe werkplek. Uw bestaande netwerk hoeft u dus niet in te lichten dat u een nieuw nummer heeft, maar u blijft net zo bereikbaar als voorheen! Wanneer wij het nummer naar onze centrale hebben geporteerd activeren wij deze voor u. U kunt vanaf dit moment meteen bellen en gebeld worden.

Direct een 024 nummer gebruiken

Wilt u direct kunnen bellen en gebeld worden? Er zijn verschillende telefoonnummers beschikbaar voor onze klanten. Natuurlijk kunt u ook zelfstandig een nummer uitkiezen. Wij helpen u hier graag mee. Tevens is het niet meer nodig om in deze tijd een contract te hebben met een traditionele telecomprovider. Hierdoor bespaart u zeker op de kosten van een abonnement.

Aansluiten!

Wij als ADD kunnen u de juiste informatie geven die u nodig heeft om een 024 nummer aan te vragen. Wanneer u het contactformulier invult dat u hiernaast ziet, nemen wij contact met u op.