Uw eigen 026 netwerknummer in Arnhem en omstreken

Al jarenlang maakt met in Arnhem en regio gebruik van het netwerknummer 026. U doet er dus goed aan, wanneer u in deze regio een bedrijf opstart een 026 nummer te gebruiken. Heeft u al een bedrijf in deze regio, maar nog geen 026 nummer? Dan is het aan te raden dit wel te nemen. Er is ruime keuze uit meerdere nummers, dus wanneer u wilt kunt u zelf uw eigen nummer uitkiezen. Ook voor het meenemen of verhuizen van uw telefoonnummer bent u bij ADD Telecom aan het juiste adres.

Bereikbaarheid van een 026 nummer

Wanneer u gebruik maakt van een 026 nummer, is dit zeer goed voor het lokale imago van uw bedrijf. Het 026 netnummer wordt namelijk niet alleen in Arnhem gebruikt maar ook in omliggende plaatsen. In de volgende plaatsen wordt een dit regionummer gebruikt: [columns] [one_third] Arnhem De Steeg Doorwerth Deelen Velp [/one_third] [one_third] Schaarsbergen Heteren Angeren Huissen Rheden [/one_third] [one_third] Wolfheze Oosterbeek Heveadorp Rozendaal Westervoort [/one_third] [/columns] Tevens is het ook mogelijk om bij ADD Telecom een 026 nummer aan te vragen wanneer u geen werklocatie hebt in één van bovenstaande plaatsen. Dit kan worden gerealiseerd door het VOIP (Voice over IP) Systeem.

Wat is VOIP? en hoe kan ADD Telecom dit realiseren?

VOIP houdt in dat er via een internetverbinding een telefoongesprek tot stand komt en niet meer via een traditionele telefoonlijn. Wanneer u dus bereikbaar wilt zijn met uw huidige 026 nummer in een andere regio, kan dit ook prima worden losgekoppeld. Hierdoor kunt uw eigen nummer blijven gebruiken. Tevens is het mogelijk dat ADD Telecom uw mobiele telefoon koppelt aan een nummer naar keuze. Zo kunt u altijd uw telefoon beantwoorden ook al bent u niet op de werkplek zelf. Uw bedrijf is op deze manier altijd bereikbaar en hiermee zorgt u zelf voor een professioneel en klantgericht imago.

Aanvragen!

Bent u er helemaal zeker van dat u graag een 026 nummer wil gaan gebruiken? Dan kunt u het formulier hiernaast invullen en ontvangt u van een ons een aangepaste offerte. Ons personeel is ook beschikbaar voor uw vragen. Wanneer u contact met ons opneemt helpen zij u graag verder.