Uw regionummer in Purmerend

Wilt u een bedrijf in Purmerend beginnen en een goede indruk maken op de lokale bevolking? U kunt dan het beste een 0299 nummer aansluiten. Netwerknummer 0299 wordt namelijk gebruikt door bedrijven in de omgeving van Purmerend. Het 0299 nummer toont dus de lokale oriëntatie van uw bedrijf en geeft een professioneel visitekaartje af. ADD Telecom helpt u bij het aansluiten van uw 0299 nummer. Ook indien u al een netwerknummer met de 0299 code heeft, kunt u bij ADD Telecom terecht om dit nummer te verhuizen en behouden. Bij ADD Telecom kunt u zelfs een 0299 nummer aanvragen wanneer uw bedrijf geen plaatselijke vestiging in Purmerend heeft.

De plaatsen met regionummer 0299

Het 0299 nummer wordt overigens ook buiten Purmerend gebruikt. Het is niet voor niets een zogenaamd regionummer. In de volgende plaatsen komen allemaal nummers voor die met 0299 beginnen: [columns] [one_fourth]

Monnickendam Marken Purmerland Zuidoostbeemster Middenbeemster Westbeemster Kwadijk

[/one_fourth] [one_fourth]

Purmerend Katwoude Noordbeemster Wijdewormer Edam Volendam

[/one_fourth] [one_fourth]

Middelie Oosthuizen Warder Beets Schardam Hobrede

[/one_fourth] [one_fourth]

Purmer De Rijp Noordeinde Graft Grootschermer Driehuizen

[/one_fourth] [/columns]

VOIP bellen van ADD Telecom

U kunt bij ADD Telecom echter ook een 0299 nummer aansluiten als uw bedrijf niet is gevestigd in één of meerdere van deze plaatsen. ADD Telecom maakt namelijk gebruik van een VOIP (Voice over IP) systeem, waardoor uw telefoonverkeer via het internet wordt verbonden. Hierdoor zijn telefoonkabels overbodig en dat heeft zo zijn voordelen. U betaalt bijvoorbeeld minder abonnementskosten per nummer en u bent overal bereikbaar op uw 0299 nummer. Zo kan ADD Telecom bijvoorbeeld uw 0299 nummer met dat van uw mobiele telefoon verbinden. Hiermee is uw bedrijf altijd bereikbaar, wat uw imago en uw zaken goed zal doen.

Vraag het aan ADD Telecom

Heeft u interesse in een 0299 nummer aanvragen of wilt u uw huidige netwerknummer op het VOIP systeem aansluiten? Vul onderstaand formulier in en ontdek wat ADD Telecom voor u kan betekenen. U kunt bij vragen ook altijd contact opnemen.