Wilt u een 030 nummer aansluiten of verhuizen?

Sinds enkele jaren is het mogelijk om een 030 nummer aan te sluiten, te behouden of te verhuizen, zonder dat direct beschikt over een fysieke aansluiting. Heeft u  behoefte aan een nieuw nummer of wilt u uw huidige 030 nummer behouden, dan kunnen wij u daarbij goed van dienst zijn. Een netnummer Utrecht kunnen wij voor u aansluiten op ons Voice Over Ip netwerk (VOIP). Dat heeft als grote voordeel dat u het 030 nummer overal en altijd kan beantwoorden zolang u maar beschikt over een goede internet verbinding en een IP Telefoon.

Welke plaatsen hebben het netnummer Utrecht?

Er zijn nogal veel plaatsen die het 030 nummer gebruiken. Onderstaande plaatsen hebben allemaal 030 nummers:   [columns] [one_half] Bilthoven Bosch en Duin Bunnik De Meern De Bilt Den Dolder Huis ter Heide Houten IJsselstein Lopikerkapel [/one_half] [one_half] Nieuwegein Oud Zuilen Odijk Schalkwijk 't Goy Tull en 't Waal Utrecht Vleuten Zeist [/one_half] [/columns]

Hoe werkt het?

Heeft u al een telefoonnummer of meerdere nummers, dan kunnen wij deze voor u porteren naar ons systeem. Heeft u nog geen telefoonnummers, dan hebben 030 nummers voor u beschikbaar of wij kunnen deze voor u aanvragen. De 030 nummers koppelen wij aan onze VOIP centrale. Vervolgens kan u via internet telefoon aannamen dat op het nummer binnenkomt. Of wij kunnen het nummer doorschakelen naar een mobiele telefoon. Er zijn veel mogelijkheden met VOIP.

De voordelen van VOIP Telefonie

Met VOIP Telefonie bent u wel bereikbaar op een 030 nummer, maar bent u niet langer gebonden aan een locatie voor het beantwoorden van de telefoon. U kan de telefoon zelfs in het buitenland laten opnemen of zelf opnemen, zolang u maar beschikt over een goede internetverbinding. Daarnaast betaalt minder abonnementskosten en zijn de telefoniekosten veel lager dan traditionele telefonie.

Informatie aanvragen voor een 030 nummer

Heeft u 030 nummer dat u wilt behouden, of wilt u deze aanvragen dan kan dat via ADD Telecom. Vraag meer informatie aan of vraag direct een offerte aan via deze pagina. Wij zijn ook bereikbaar via 085-2734994. [vfb id=1]