033 Nummer

Netnummer in Amersfoort

Is uw bedrijf gevestigd in Amersfoort of komt het belangrijkste deel van uw clientèle uit deze regio? Dan kunt u overwegen om een 033 nummer te nemen. Met een regionummer verleidt u lokale klanten gemakkelijker en straalt u een professioneel en betrouwbaar imago uit. Bij ADD Telecom kunt u een 033 nummer aanvragen en de ervaren werknemers zullen u helpen bij een 033 nummer aansluiten. Daarnaast biedt het VOIP (Voice over IP) systeem dat ADD Telecom hanteert u een heleboel voordelen. Het is namelijk goedkoop, snel en toegankelijk. Waarom zou u niet op een 033 nummer overstappen.

Welke plaatsen maken gebruik van netnummer 033?

Een 033 nummer is overigens niet uitsluitend voor Amersfoort. 033 is een regionummer, wat wil zeggen dat de omstreken van Amersfoort gebruik maken van dezelfde code. De plaatsen die gebruik maken van 033 zijn achtereenvolgens:

Hoogland
Leusden
Stoutenburg Noord
Nijkerkerveen
Scherpenzeel
Woudenberg
Hoevelaken

Amersfoort
Bunschoten-Spakenburg
Eemdijk
Hooglanderveen
Stoutenburg
Nijkerk

Als uw bedrijf gevestigd is in één van deze plaatsen, is een 033 nummer een must. Maar ook als u geen fysieke locatie heeft in de regio kunt u gebruik maken van een 033 netnummer.

VOIP bellen met ADD Telecom

ADD Telecom biedt namelijk een VOIP dienst aan. Bij VOIP belt u via een internetverbinding in plaats van via een telefoonlijn. Daardoor kunt u gebruik maken van een netnummer zonder fysiek op dat net te zijn aangesloten. ADD Telecom kan uw 033 nummer met uw mobiele nummer of een ander nummer naar wens verbinden, zodat u altijd bereikbaar bent. Ook kunnen uw nummers geporteerd worden. Daarnaast is het goedkoper dan een traditionele telecomprovider en is de verbinding sneller. Wilt u een 033 nummer aanvragen uit het ruime aanbod van ADD Telecom? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen u een offerte sturen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend bij ons terecht met al uw vragen over netnummers en VOIP bellen.