0348 Nummer

Een netwerknummer voor uw bedrijf in Woerden

In Woerden gebruiken de meeste bedrijven het netwerknummer 0348. Dit nummer geeft aan dat het om een lokaal bedrijf gaat en spreekt dus veel inwoners van Woerden aan. Indien u een bedrijf in Woerden wilt beginnen en wilt kunnen rekenen op de steun van de plaatselijke bevolking, dan moet u een 0348 nummer aansluiten. Ook indien uw bedrijf nog niet over een 0348 nummer beschikt en u de lokale aantrekkingskracht van uw bedrijf wilt vergroten, kunt u het eenvoudigst een 0348 nummer aanvragen. ADD Telecom helpt u graag bij het aanvragen en aansluiten van een netwerknummer met 0348 code.

Regionummer van Woerden en omstreken

Het 0348 nummer wordt echter niet alleen maar in Woerden gebruikt. Dit nummer is een zogeheten regionummer. Ook in de omgeving van Woerden kunt u dus veel nummers met de 0348 code vinden. De volgende plaatsen gebruiken allemaal het 0348 nummer:

Jaarsveld
Oudewater
Snelrewaard
Papekop
Kamerik
Montfoort
Waarder

Benschop
Woerden
Linschoten
Driebruggen
Zegveld
Lopik
Harmelen

Als u een vestiging beheert in één of meerdere van deze plaatsen, dan is een 0348 nummer aansluiten absoluut noodzakelijk. Maar bij ADD Telecom kunt u ook een 0348 nummer aanvragen wanneer dit niet het geval is, dankzij het ingenieuze VOIP (Voice over IP) systeem.

VOIP bellen van ADD Telecom

ADD Telecom werkt met een VOIP systeem dat gebruikers laat bellen via een internetverbinding. Nummers die zijn aangesloten in het VOIP systeem vereisen dus geen telefoonlijn. Hierdoor kunt u uw 0348 nummer overal beantwoorden. ADD Telecom kan uw 0348 nummer aan een nummer naar wens koppelen. Zo is uw bedrijfstelefoon altijd bereikbaar en kunt u uw clientèle verzekeren van uw professionele en klantgerichte werkhouding.

Een nummer aanvragen

Wilt u een 0348 nummer aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden die ADD Telecom u kan bieden. U zult zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen betreffende uw aanvraag.