Netnummer Hilversum

Bij ADD Telecom kunt u terecht als u een 035 nummer wilt aanvragen, aansluiten of behouden. Het 035 nummer wordt gebruikt in de regio Hilversum en zal uw clientèle in Hilversum waarschijnlijk goed bevallen. Daarnaast zal ieder netnummer uw bedrijf een professioneel en volwassen uitstraling, zo ook 035. ADD Telecom beschikt over een ruim aanbod aan 035 nummers waaruit u kunt kiezen. U hoeft zelfs niet een fysieke locatie te hebben in Hilversum om in aanmerking te komen voor het regionummer. Bij ADD Telecom wordt namelijk gewerkt met het VOIP (Voice over IP) systeem, dat telefoongesprekken via het internet verbindt.

Plaatsen die netnummer 035 gebruiken

Het 035 nummer wordt natuurlijk ook buiten Hilversum gebruikt. 035 is immers een regionummer en verbindt dan ook de regio rondom Hilversum. De volgende plaatsen vallen onder het netnummer 035: [columns] [one_half]

Hilversum 's-Graveland Laren Huizen Breukeleveen Lage Vuursche Eemnes Soest

[/one_half] [one_half]

Loosdrecht Kortenhoef Ankeveen Blaricum Bussum Naarden Hollandsche Rading Baarn

[/one_half] [/columns] Al deze plaatsen maken dus gebruik van een 035 nummer, maar u hoeft niet per se in één van deze plaatsen gevestigd te zijn om in aanmerking te komen. Als uw bedrijf echter wel gevestigd is in deze regio dan kunt u echter het beste wel degelijk een 035 nummer aanvragen.

Bellen met VOIP

Dankzij de VOIP dienst van ADD Telecom bent u altijd bereikbaar op uw 035 nummer zolang u een internet verbinding hebt. U kunt uw nummer laten koppelen aan dat van uw mobiel zodat u overal kunt opnemen. Uw gesprekspartners zullen echter nog altijd 035 blijven draaien. Daarnaast is VOIP goedkoper dan gebruikelijke telefoonverbindingen, zoals die van KPN. Als uw bedrijf nog niet beschikt over een vast nummer, dan is dit uw kans. Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u een offerte op. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over uw huidige of toekomstige nummer.