Uw netwerknummer in Almere

Als u in Almere en omgeving bereikbaar wilt zijn, dan doet u er verstandig aan om een 036 nummer te gebruiken. Niet alleen zullen lokale klanten dit authentieke nummer op prijs stellen, het straalt ook nog eens een professionele en klantgerichte werkhouding uit. Bij ADD Telecom kunt u een 036 nummer aanvragen. Er is namelijk een ruim aanbod aan netwerknummers die beginnen met 036 waaruit u kunt kiezen. Maar ook als u uw nummer wilt verhuizen of behouden kunt u terecht bij ADD Telecom. Zelfs als u niet een fysieke vestiging hebt in Almere kunt u gebruik maken van een 036 nummer van ADD Telecom. Dit is te danken aan het VOIP (Voice over IP) systeem.

Almere en Zeewolde

Het 036 nummer geeft uw bedrijf een lokale uitstraling in Almere, wat belangrijk kan zijn voor u. Het is echter een regionummer en dus zijn er meerdere plaatsen verbonden met 036. De plaatsen die gebruik maken van dit netwerknummer zijn: Almere en Zeewolde. Maar ook als u buiten Almere of Zeewolde bent gevestigd kunt u gebruik maken van dit nummer, dankzij de VOIP dienst van ADD Telecom.

De voordelen van VOIP bij ADD Telecom

VOIP nummers zijn namelijk niet aangesloten op de vaste telefoonlijnen, maar bellen via het internet. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zijn de abonnementskosten per nummer een stuk lager bij VOIP. Het is zelfs goedkoper om een 036 nummer via ADD Telecom te bellen dan bijvoorbeeld via de KPN lijn. Daarnaast kan ADD Telecom uw 036 nummer koppelen aan uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd bereikbaar op uw regionummer. Dus wilt u een 036 nummer aansluiten? Vul dan even het onderstaande formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor telefoonnummers buiten 036. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. [vfb id=1]