Uw regionummer in Zwolle

Voor bedrijven in Zwolle wordt het netwerknummer 038 gebruikt. Zo weet iedereen meteen dat het om een lokaal bedrijf gaat en dit gaat vaak gepaard met veel sympathie onder de Zwollenaren. Als uw bedrijf gevestigd is in de regio, kunt u dus het beste een 038 nummer aanvragen. Hiervoor kunt u terecht bij ADD Telecom. ADD Telecom heeft een ruim aanbod aan 038 nummers ter beschikking staan waaruit u kunt kiezen. Maar ook als u uw 038 nummer wilt verhuizen of behouden bent u aan het juiste adres. U hoeft zelfs niet in Zwolle gevestigd te zijn om gebruik te maken van deze diensten.

Welke plaatsen gebruiken regionummer 038?

Het 038 nummer is overigens niet uitsluitend voor de stad Zwolle. Aangezien 038 een regionummer is, wordt het gebruikt door de hele regio rondom Zwolle. 038 wordt dus gebruikt in de volgende plaatsen: [columns] [one_half]

Zwartsluis Hasselt Hattemerbroek Kampen Wapenveld 's-Heerenbroek Grafhorst Genemuiden Mastenbroek

[/one_half] [one_half]

Zwolle, Hattem Belt-Schutsloot Wezep IJsselmuiden Wilsum Zalk Kamperveen

[/one_half] [/columns]

VOIP en ADD Telecom

Zelfs als uw bedrijf niet in deze streek is gevestigd kunt u in aanmerking komen voor een 038 nummer van ADD Telecom. Dit is te danken aan de VOIP (Voice over IP) dienst waarbij u niet via de telefoonlijn maar via een internetverbinding belt. Dit is een fantastische technologische ontwikkeling die veel technische voordelen biedt. Zo vergroot het de bereikbaarheid van uw nummer. U kunt uw 038 nummer bijvoorbeeld verbinden met uw mobiele nummer en zo altijd in staat zijn om te antwoorden wanneer uw klanten bellen, waar u zich ook bevindt. Daarnaast is het erg snel en makkelijk te onderhouden. Het is zelfs goedkoper dan gewoon bellen en de abonnementskosten voor een VOIP nummer zijn dan ook een stuk lager dan die van een gebruikelijke telecomprovider. Vul het onderstaande formulier in en ontvang een offerte of neem contact op indien u nog vragen heeft.