Aansluiten, verhuizen of behouden van een 040 nummer

Als u in Eindhoven en omgeving bereikbaar wilt zijn, dan kan dat het beste via een 040 nummer wat het netnummer van Eindhoven en omliggende plaatsen is. Het is mogelijk om een enkel 040 nummer of een reeks van nummers via het systeem van ADD Telecom aan te sluiten, te behouden of te verhuizen. Zelfs als u niet beschikt over een fysieke aansluiting in die omgeving is dat mogelijk. ADD Telecom koppelt de nummers aan het het VOIP systeem (Voice Over IP). Met dat systeem bent u niet gebonden aan een fysieke locatie en heeft u alleen maar een goede internetverbinding nodig om de telefoon aan te kunnen nemen.

Welke plaatsen maken gebruik van het 040 nummer?

Voor veel bedrijven is een lokale uitstraling belangrijk. Het 040 nummer geeft lokale herkenning voor de volgende plaatsen in en rondom Eindhoven: [columns] [one_half]

Geldrop Knegsel Nuenen Sterksel Veldhoven Westerhoven Waalre

[/one_half] [one_half]

Eindhoven Heeze Leende Riethoven Valkenswaard Wintelre

[/one_half] [/columns]

Optimaal bereikbaar met een 040 regionummer

Of u nu wel of geen fysieke aansluiting heeft, het is prima mogelijk om tocht bereikbaar te zijn met een 040 nummer. Als een 040 nummer aansluit op het systeem van ADD Telecom, kan u de telefoon beantwoorden via elke locatie. Het is ook mogelijk om telefoonnummers bijvoorbeeld door te schakelen naar een mobiele telefoon, een voice response systeem of bijvoorbeeld een fax. De routering van het telefoonnummer is eenvoudig te managen. Zo bent u altijd perfect bereikbaar.

Nog meer voordelen van Voice over IP

In de meeste gevallen belt u goedkoper dan via de vaste lijnen van bijvoorbeeld KPN. U betaalt minder abonnements-- en gesprekskosten. Ook is het eenvoudiger om meer of minder telefoonlijnen aan te sluiten. Tot slot bespaart u ook nog eens op de kosten van een telefooncentrale en het onderhoud. En dat terwijl u wel over de meeste geavanceerde telefoniefuncties kunt beschikken.

Offerte aanvragen

Wilt u een 040 nummer aansluiten of verhuizen? Vraag dan via het onderstaande formulier direct een offerte aan! [vfb id=1]