Een erkend netwerknummer in Zaltbommel

In Zaltbommel gebruikt men het netwerknummer 0418. Als u van plan bent om een bedrijf in Zaltbommel op te richten, kunt u het beste ook een 0418 nummer aansluiten. Ook wanneer uw bedrijf in Zaltbommel niet beschikt over een 0418 nummer kunt u het beste direct een 0418 netnummer aanvragen. Dit getuigt immers van een professionele werkhouding en een lokale oriëntatie die goed in de smaak zal vallen bij de inwoners van Zaltbommel. ADD Telecom helpt u bij het aanvragen van een 0418 nummer. U kunt een keuze maken uit een ruim aanbod aan nummers, of u kunt direct een serie netwerknummers met de 0418 code selecteren.

Zaltbommel en de regio

Het 0418 nummer is een zogenaamd regionummer. Het wordt dus ook in de regio rondom Zaltbommel gebruikt. In totaal gebruiken alle volgende plaatsen dit nummer: [columns] [one_third] Waardenburg Opijnen Zuilichem Neerijnen Poederoijen Gameren Bruchem Kerkwijk Zaltbommel [/one_third] [one_third] Haaften Brakel Aalst Nieuwaal Delwijnen Nederhemert Bern Hurwenen [/one_third] [one_third] Herwijnen Tuil Hellouw Rossum (Gelderland) Kerkdriel Hoenzadriel Velddriel Alem [/one_third] [/columns] Maar zelfs als u bedrijf niet is gevestigd in één of meerdere van deze plaatsen kunt u bij ADD Telecom een 0418 nummer aanvragen. Dankzij het VOIP (Voice over IP) systeem kan regionummer namelijk worden losgekoppeld van regio.

VOIP bellen

Wanneer u VOIP belt, maakt u geen gebruik van een telefoonlijn maar belt u via een internetverbinding. Dankzij de VOIP dienst van ADD Telecom is het 0418 nummer van uw bedrijf altijd bereikbaar. U kunt bijvoorbeeld uw 0418 regionummer laten koppelen aan het nummer van uw mobiele telefoon. Ook kunt u goedkoper bellen, aangezien VOIP minder abonnementskosten per nummer vraagt. En dit terwijl de verbinding sneller is dan die bij traditionele telefonie!

Contact

Wilt u direct een 0418 nummer aanvragen? Vul het onderstaand formulier in en wij zullen u zo snel mogelijk een offerte opsturen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons ervaren en betrouwbaar personeel.