043 Nummer

Regionummer Maastricht

In Maastricht gebruiken bedrijven het netwerknummer 043. Dit schept veel duidelijkheid over de locatie van het bedrijf en zorgt voor een lokale uitstraling. Mensen uit de buurt van Maastricht zullen dan ook eerder naar een dergelijk nummer bellen. Als uw bedrijf gevestigd is in Maastricht, kunt u het beste ook een 043 nummer nemen. Dit verleidt niet alleen de Maastrichtenaren, maar geeft uw bedrijf in ieder geval een professioneel en klantgericht imago zoals ieder netwerknummer dat doet. Bij ADD Telecom kunt u een 043 nummer aanvragen. U kunt kiezen uit een lange lijst van beschikbare nummers. Ook kunt u terecht voor het verhuizen of behouden van uw nummer als u al over de 043 code beschikt.

Maastricht en omgeving

Het 043 nummer is een regionummer en wordt dan ook niet alleen in Maastricht gebruikt. Heel de regio rondom Maastricht maakt gebruik van de 043 code. In totaal gebruiken de volgende plaatsen dit regionummer:

Maastricht
Ulestraten
Bunde
Geulle
Gronsveld
Eckelrade
Beutenaken
Wittem
Elkenrade
Valkenburg
Schin op Geul
Mechelen
Slenaken

Bemelen
Margraten
Noorbeek
Banholt
Sint Geertruid
Cadier
Walem
Lemiers
Eys
Vaals
Vijlen
Epen
Gulpen

Meerssen
Moorveld
Eijsden
Mheer
Keer
Ingber
Reijmerstok
Heijenrath
Scheulder
Ransdaal
Wijlre
Berg en Terblijt

Vraag een VOIP nummer aan

Als u een 043 nummer wilt aanvragen hoeft u echter niet per se in deze plaatsen actief te zijn. ADD Telecom biedt u namelijk een VOIP (Voice over IP) dienst aan, waarvoor geen fysieke aansluiting vereist is. Bij VOIP belt u namelijk via een internetverbinding. Dit is een stuk sneller dan via de vaste telefoonlijn. Daarnaast kunt u uw 043 nummer laten koppelen aan een willekeurig nummer naar keuze en zo altijd bereikbaar zijn op uw 043 nummer. Ook kan ADD Telecom uw huidige nummers porteren als u dat wilt. Vul het onderstaande formulier in en ontvang een offerte over uw eigen 043 nummer of neem contact op.