Netwerknummer Heerlen

Bedrijven die zijn gevestigd in Heerlen maken gebruik van netwerknummer 045. Mocht u werkzaam zijn nabij Heerlen of simpelweg op de steun van de bewoners van Heerlen willen rekenen, dan kunt u het best een 045 nummer aansluiten. Een lokaal nummer geeft immers een vertrouwd gevoel en getuigt van een lokale, klantgerichte en professionele werkhouding. Bij ons kunt u uw eigen 045 nummer aanvragen. ADD Telecom beschikt over een ruim aanbod van 045 nummers waaruit u kunt kiezen. U kunt hier ook terecht voor het behouden of verhuizen van uw nummer als u al een 045 code bezit.

Regionummer 045

Het 045 nummer is natuurlijk een regionummer en beperkt zich dan ook niet uitsluitend tot Heerlen. Ook als u in een plaats rondom Heerlen gevestigd bent of daar een groot aandeel van uw clientèle heeft zitten kunt u een 045 regionummer overwegen. De code 045 wordt gebruikt door de volgende plaatsen: [columns] [one_half]

Klimmen Baneheide Wijnandsrade Voerendaal Landgraaf Hoensbroek Brunssum Schinveld

[/one_half] [one_half]

Hulsberg Bocholtz Nuth Simpelveld Heerlen Kerkrade Eygelshoven Schimmert

[/one_half] [/columns] Bij ADD Telecom kunt u zelfs een 045 nummer aanvragen als u niet in één van deze plaatsen zit, dankzij het VOIP (Voice over IP) systeem.

VOIP bellen

Bij VOIP wordt er gebeld via een internetverbinding in plaats van de traditionele telefoonlijn. Hierdoor kan ADD Telecom een razendsnelle verbinding garanderen zonder dat u fysiek in de regio aanwezig hoeft te zijn. Uw 045 nummer kan zelfs met uw mobiele nummer verbonden worden, zodat uw bedrijf altijd bereikbaar is. Daarnaast is het een stuk goedkoper en dat ziet u ook terug in de abonnementskosten per nummer. Dus wilt u een 045 nummer aansluiten? Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte betreffende uw eigen 045 nummer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren werknemers.