Uw netwerknummer in Sittard

In Sittard en omstreken maken bedrijven gebruik van netwerknummer 046. Als u werkzaam bent in deze omgeving kunt u het beste ook een 046 nummer aanvragen. U kunt bijvoorbeeld bij ADD Telecom een 046 nummer aansluiten. Deze provider heeft een ruim aanbod aan beschikbare nummers waaruit u kunt kiezen. Ook voor het behouden of verhuizen van uw huidige nummer kunt u terecht bij ADD Telecom, in het geval dat u al een netwerknummer met de 046 code heeft. Met zo’n 046 nummer wekt u niet alleen het vertrouwen van uw klanten uit Sittard, het zal uw bedrijf ook een klantgericht en professioneel aanzien verschaffen.

Sittard en omgeving

Natuurlijk beperkt het gebruik van het 046 nummer zich niet tot Sittard. De 046 code is een zogenaamd regionummer, wat betekent dat de hele regio rondom Sittard gebruik maakt van het 046 nummer. De totale lijst van plaatsen die gebruik maken van dit regionummer luidt als volgt: [columns] [one_third]

Einighausen Geleen Sweikhuizen Schinnen Amstenrade Puth Spaubeek Jabeek Bingelrade Merkelbeek

[/one_third] [one_third]

Sittard Roosteren Nieuwstadt Buchten Grevenbicht Limbricht Guttecoven Munstergeleen Doenrade Stein

[/one_third] [one_third]

Susteren Born Holtum Papenhoven Obbicht Urmond Windraak Beek Oirsbeek Elsloo

[/one_third] [/columns] Een hele mond vol dus. Maar ook als uw bedrijf niet is gevestigd in één van deze plaatsen kunt u bij ADD Telecom een 046 nummer aansluiten.

VOIP bellen bij ADD Telecom

Bij ADD Telecom wordt gewerkt met VOIP (Voice over IP). Dit wil zeggen dat u belt via een internetverbinding in plaats van via een telefoonlijn. Dit heeft zo zijn voordelen. De verbinding is bijvoorbeeld een stuk sneller en minder onderhoudsintensief. Dit scheelt ook in de abonnementskosten per nummer en komt dus uw portemonnee ten goede. Daarnaast kunt u het 046 nummer met uw mobiele telefoon verbinden voor een betere bereikbaarheid en hoeft u niet nabij Sittard te zijn om gebruik te maken van een 046 nummer. Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte.