Uw netwerknummer in Helmond

Het netwerknummer 0492 wordt gebruikt voor en door bedrijven in en nabij Helmond. Als uw bedrijf een beter lokaal imago wil opdoen in Helmond, is het logisch om een 0492 nummer aan te vragen. Bij ADD Telecom kunt u eenvoudig een 0492 nummer aansluiten. Wij beschikken over een ruim aanbod aan 0492 nummers waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen voor een uniek nummer, of een serie netwerknummers met code 0492. Ook voor het verhuizen en behouden van uw nummer kunt u terecht bij ADD Telecom. U kunt zelfs een 0492 netnummer aanvragen indien u niet uit de buurt van Helmond komt.

Regionummer 0492

Het 0492 nummer is een regionummer. Dit betekent dat ook de plaatsen rondom Helmond gebruik maken van regionummer 0492. De volgende plaatsen gebruiken allemaal dit nummer: [columns] [one_half] De Mortel Boekel Venhorst Helmond Aarle-Rixtel Bakel Lierop Boerdonk [/one_half] [one_half] Gemert Elsendorp bedrijf Handel Mierlo Beek en Donk Milheeze [/one_half] [/columns]

Zelfs buiten de regio mogelijk

Indien uw is gevestigd in één of meerdere van deze plaatsen, dan moet u haast wel een 0492 nummer aanvragen. U kunt echter ook een 0492 nummer aansluiten bij ADD Telecom zonder dat u een fysieke locatie heeft in deze streek. Dit is te danken aan het ingenieuze VOIP (Voice over IP) systeem.

VOIP bellen bij ADD Telecom

ADD Telecom biedt u een VOIP dienst aan. Dat wil zeggen dat uw 0492 netnummer gebruik maakt van een internetverbinding in plaats van een telefoonlijn. ADD Telecom kan uw 0492 nummer bijvoorbeeld verbinden met een willekeurig nummer naar keuze, zoals dat van uw mobiele telefoon, waardoor uw bedrijf altijd bereikbaar is. We gaan steeds meer richting een 24/7 economie, dus bereikbaarheid is van groot belang om uw klanten tevreden te houden. Interesse in VOIP bellen of een 0492 nummer aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte van ADD Telecom.