050 nummer

Optimaal bereikbaar via een 050 nummer

Het 050 nummer is het netnummer van Groningen en omgeving. Aan het 050 nummer kan je herkennen dat een bedrijf in of rondom Groningen is gevestigd. Het is mogelijk om een 050 nummer aan te vragen, aan te sluiten of te behouden. ADD Telecom verzorgt in dat geval de aansluiting op het VOIP Systeem. Daarna kan het nummer op elke locatie worden beantwoord of het kan worden doorgeschakeld naar een mobiel nummer of een ander vast nummer.

Plaatsen met een 050 nummer

Roden
Lieveren
Roderesch
Alteveer
Nieuw-Roden
Leutingewolde
Foxwolde
Roderwolde
Peize
Schipborg
Zuidlaren
De Groeve
Noordlaren
Onnen
De Punt
Yde
Winde
Bunne
Westerbroek
Waterhuizen
Scharmer
Harkstede
Luddeweer
Groningen
Matsloot
Haren

Glimmen
Eelde
Paterswolde
Eelderwolde
Sauwerd
Wetsinge
Adorp
Bedum
Noordwolde
Zuidwolde
Ten Boer
Ten Post

Winneweer
Lellens
Woltersum
Sint Annen
Thesinge
Garmerwolde
Oostwold (Leek)
Aduard
Den Horn
Den Ham
Onderdendam
Midlaren

050 nummers aansluiten

ADD Telecom heeft verschillende 050 nummers direct beschikbaar. Ook is het mogelijk om een of meerdere 050 nummers voor u aan te vragen. Dat kan 1 nummer zijn of bijvoorbeeld een nummerblok van 10,100 of 1000 telefoonnummers. Op het moment dat wij ze hebben aangesloten zijn de nummers overal te beantwoorden via internet. Ook is het mogelijk om een telefoonnummer te routeren naar een 06 nummer of bijvoorbeeld een antwoordservice. Er zijn veel mogelijkheden met het systeem van ADD Telecom.

050 nummer behouden

Als u geen gebruik meer wilt maken va uw huidige telecomaanbieder, dan kan u ket nummer gewoon behouden. Voor uw klanten bent u dus gewoon op het zelfde nummer bereikbaar, ook als u van provider wisselt.

Hetzelfde nummer gebruiken na verhuizing

Ook als u verhuist naar een andere regio met een ander netnummer, kunnen wij ervoor zorgen dat u gewoon bereikbaar blijft op uw oude nummer. Dat is wel zo gemakkelijk, bijvoorbeeld als u een vestiging opheft. een 050 nummer verhuizen en aansluiten is zo geregeld bij ADD Telecom.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze VOIP Telefonie en netnummers, dak kan u via het contactformulier direct om meer informatie vragen. U kan ook een offerte aanvargen via het formulier onderaan deze pagina.

Offerte aanvragen voor een nationaal nummer

 

Spam beveiliging