053 Nummer

Netwerknummer Enschede

In Enschede gebruiken bedrijven al jarenlang het netwerknummer 053. Mocht u een bedrijf willen beginnen in Enschede dan kunt u ook meteen een 053 nummer aanvragen. U zult hier veel profijt van hebben. Het geeft uw bedrijf natuurlijk een lokale aantrekkingskracht, maar het zorgt er bovendien voor dat uw bedrijf een professioneel en klantgericht aanzien krijgt. Bij ADD Telecom kunt u gemakkelijk een 053 nummer aanvragen. ADD Telecom heeft namelijk een lijst met 053 nummers waaruit u kunt kiezen. Daarnaast kunt u ook bij ADD Telecom terecht voor het verhuizen of behouden van uw huidige 053 nummer, indien u al een netwerknummer met de 053 code heeft.

Enschede en omstreken

De 053 code wordt niet uitsluitend gebruikt in Enschede. Het is niet voor niets een regionummer, dat dus ook in de regio rondom Enschede voorkomt. De volgende plaatsen maken gebruik van 053 nummers: Haaksbergen, Enschede, Losser, Glane, Overdinkel. Als uw bedrijf gevestigd is in één van deze plaatsen of als het belangrijkste deel van uw clientèle uit dit gebied komt, kunt u haast niet anders dan een 053 nummer aansluiten. Maar ook als u geen fysieke vestiging heeft in deze regio kunt u in aanmerking komen voor een 053 nummer van ADD Telecom.

VOIP bellen bij ADD Telecom

Dankzij de VOIP (Voice over IP) dienst van ADD Telecom belt u namelijk niet via een telefoonlijn maar via een internetverbinding. U kunt dus een 053 nummer gebruiken, zonder daadwerkelijk in de buurt van Enschede te zijn. ADD Telecom kan zelfs dit nummer met uw mobiele nummer verbinden, zodat u altijd bereikbaar bent. Bovendien is een internetverbinding veel minder onderhoudsintensief en dat ziet u terug in de abonnementskosten per nummer. VOIP bellen is dus sneller, toegankelijker en goedkoper. Vul het onderstaande formulier in en ontvang zo snel mogelijk een offerte. Ook kunt u contact opnemen met het ervaren personeel voor al uw vragen.