Een 0543 nummer aansluiten of behouden

Rondom Winterswijk werkt men met het netwerknummer 0543. Maar het is sinds enkele jaren ook mogelijk om een 0543 nummer aan te vragen zonder dat uw bedrijf gevestigd is in Winterswijk of omgeving. ADD Telecom kan u helpen bij een 0543 nummer aanvragen, maar ook bij het behouden van uw huidige netwerknummer. Wij kunnen een 0543 nummer voor u aansluiten op ons Voice over IP (VOIP) netwerk. Zo is uw nummer altijd en overal bereikbaar zolang u toegang hebt tot het internet en over een IP telefoon beschikt.

De plaatsen met regionummer Winterswijk

Er zijn een aantal plaatsen die allemaal gebruikmaken van regionummer 0543. Deze plaatsen liggen dan ook allemaal in de buurt van Winterswijk. Het gaat in totaal om de volgende plaatsen: [columns] [one_half]

Meddo Kotten Woold Brinkheurne Aalten Heurne (Aalten) Bredevoort

[/one_half] [one_half]

Winterswijk Ratum Huppel Miste Henxel Corle

[/one_half] [/columns]

VOIP van ADD Telecom

Als u al beschikt over een netwerknummer dan kunnen wij uw nummer porteren naar ons VOIP systeem. Indien u nog geen 0543 nummer heeft, dan kunt u bij ons eenvoudig een 0543 nummer aanvragen. Wij koppelen alle 0543 nummers aan ons VOIP netwerk. Zo kunt u de telefoon voortaan opnemen via het internet wanneer iemand uw nummer belt. Ook kan ADD Telecom uw 0543 nummer op uw mobiele telefoon aansluiten. Zo krijgt u voortaan direct de telefoontjes doorgeschakeld.

Voordelen van VOIP en contact

Bij ADD Telecom belt u via VOIP en dat heeft zo zijn voordelen. U bent nu altijd bereikbaar, zelfs in het buitenland. U hebt slechts een internetverbinding nodig om uw telefoon te kunnen beantwoorden. Daarnaast zijn de telefoniekosten en de abonnementskosten per nummer lagen voor VOIP bellen. Dus wilt u een nieuw 0543 nummer aansluiten of heeft u al een netwerknummer met 0543, ADD Telecom kan u helpen bij al uw vragen en wensen. Vul het onderstaand formulier in en ontdek de mogelijkheden.