055 Nummer

Netwerknummer in Apeldoorn

In Apeldoorn gebruiken erkende bedrijven het netwerknummer 055. Is uw bedrijf gevestigd in Apeldoorn maar beschikt u niet over een 055 nummer? U kunt dan het beste zo snel mogelijk een 055 nummer aanvragen. Dit zal uw populariteit onder de lokale bevolking drastisch verbeteren en uw bedrijf in haar algemeen een professionelere en klantgerichtere uitstraling geven. Bij ADD Telecom kunt u een 055 nummer aansluiten. Indien u al beschikt over een nummer met de 055 code en slechts u nummer wilt verhuizen of behouden, kunt u ook terecht bij ADD Telecom. U hoeft zelfs niet in Apeldoorn te zitten om in aanmerking te komen voor een 055 nummer.

De regio van regionummer 055

De 055 code is een zogenaamd regionummer. Dit betekent dat 055 nummers zicht niet beperken tot Apeldoorn, maar ook in de plaatsen daaromheen voorkomen. De volgende plaatsen maken allemaal gebruik van dit regionummer:

Beemte-Broekland
Hoog Soeren
Teuge
Wenum-Wiesel
Hoenderloo

Ugchelen
Apeldoorn
Beekbergen
Loenen
Lieren
Klarenbeek

Als u werkzaam bent in dit gebied kunt u haast niet anders een 055 nummer aansluiten. Maar zelfs als u geen fysieke locatie in deze regio heeft, kunt u in aanmerking komen voor een 055 nummer van ADD Telecom.

VOIP bellen buiten Apeldoorn

ADD Telecom werkt met een VOIP (Voice over IP) dienst, waardoor u niet over een telefoonlijn belt, maar gebruik maakt van een internetverbinding. Dit biedt een aantal voordelen. Ten eerste is de verbinding sneller en ten tweede is zij onderhoudsvriendelijker. Dit kunt u ook terugvinden in de abonnementskosten per nummer, die beduidend lager zijn dan bij traditioneel telefoonverkeer. Bovendien is uw bedrijf toegankelijker en hoeft u niet fysiek in de regio rondom Apeldoorn te zijn. ADD Telecom kan uw 055 nummer zelfs met uw mobiele telefoon verbinden, zodat u altijd bereikbaar blijft. Meer weten? Vul het onderstaande formulier in en ontdek wat ADD Telecom voor u kan betekenen.