0575 Nummer

Een 0575 nummer aansluiten

Het netwerknummer 0575 is verbonden met Zutphen, maar het is de laatste tijd ook mogelijk om een 0575 nummer te nemen zonder dat u een fysieke aansluiting in Zutphen heeft. ADD Telecom kan u helpen bij het behouden van uw huidige netwerknummer met 0575 code, of u kunt bij ons een gloednieuw 0575 nummer aanvragen. Wij sluiten deze nummers aan op ons Voice over IP (VOIP) netwerk. Nadat uw nummer is aangesloten, kunt u altijd de telefoon beantwoorden via het internet, wanneer iemand uw nummer belt. U hebt slechts een internetverbinding en een IP telefoon nodig.

De regio van netnummer Zutphen

Het 0575 nummer komt voor in een heleboel plaatsen. Dit is een zogenaamd regionummer, een soort postcode voor telefoonnummers. De volgende plaatsen maken allemaal gebruik van een regionummer dat begint met 0575:

Leuvenheim
Eefde
Joppe
Almen
Steenderen
Baak
Rha
Olburgen

Zutphen
Gorssel
Bronkhorst
Toldijk
Vierakker
Wichmond
Vorden
Empe

Hengelo (Gelderland)
Epse
Brummen
Tonden
Warnsveld
Keijenborg
Voorst

Het VOIP systeem van ADD Telecom

Indien u al over een 0575 nummer beschikt, dan kunnen wij dit naar ons VOIP systeem porteren. Anders kunt u bij ons eenvoudig een 0575 nummer aanvragen. Wij zullen uw 0575 nummer aansluiten op ons VOIP netwerk. Nu kunt u overal ter wereld de telefoon opnemen via het internet. Dit vergroot uw bereikbaarheid en is dus goed voor uw zaken. ADD Telecom kan daarnaast uw 0575 nummer verbinden met uw mobiele telefoon zodat alle gesprekken worden doorgeschakeld en u echt nooit een oproep hoeft te missen. Daarnaast is VOIP bellen goedkoper dan traditionele telefonie. U betaalt minder telefoniekosten en de abonnementskosten per nummer zijn lager.

Offerte en contact

Vul het onderstaand formulier in en ontvang een offerte. Bij vragen over het aanvragen en aansluiten van uw 0575 nummer op het VOIP netwerk van ADD Telecom kunt u ook altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-2734994.