0591 Nummer

Een 0591 nummer aansluiten

Het regionummer 0591 wordt gebruikt voor de regio Emmen, maar u kunt tegenwoordig ook een 0591 nummer aanvragen zonder een fysieke aansluiting in Emmen te hebben. ADD Telecom kan u helpen om uw huidige 0591 nummer te behouden of u kunt een nieuw 0591 nummer aanvragen. Uw oude of nieuwe 0591 nummer zal dan worden aangesloten op het Voice over IP (VOIP) netwerk van ADD Telecom. Dat betekent onder andere dat u voortaan de telefoon via het internet kan opnemen. Uw netwerknummer met 0591 code is dan bereikbaar zolang u toegang tot internet en een IP telefoon hebt.

De plaatsen van regionummer Emmen

Het 0591 nummer wordt echter niet alleen maar in Emmen gebruikt. U kunt nummers met de 0591 code ook vinden in de streek daaromheen. De volgende plaatsen maken allemaal gebruik van dit netwerknummer:

Nieuw Amsterdam
Veenoord
Erm
Holsloot
Noord Sleen
’t Haantje
Schoonoord
De Kiel

Diphoorn
Nieuw-Weerdinge
Sleen
Emmen
Zweeloo
Wezuperbrug
Meppen
Benneveld

Klijndijk
Valthe
Odoorn
Odoornerveen
Compascuum
Emmer
Exloo
Roswinkel

Aalden
Wezup
Barger
Compascuum
Nieuw Dordrecht
Erica
Klazienaveen
Zwartemeer

Het VOIP netwerk

Indien u al een geldig nummer heeft, kunnen wij dit porteren naar ons VOIP systeem. Als u echter nog niet beschikt over een 0591 nummer en dit wel graag zou willen, kunt u bij ADD Telecom een 0591 nummer aansluiten. Dit nummer zal worden verbonden met het VOIP systeem. Zo kunt u voortaan de telefoon beantwoorden via het internet. U bent nu dus overal ter wereld bereikbaar op uw regionummer. Ook is het een stuk goedkoper dan traditionele telefonie. U betaalt minder telefoniekosten en de abonnementskosten per nummer zijn lager.

Contact en informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons ervaren en klantvriendelijke personeel. Stel ons gerust uw vragen als u er zelf niet uitkomt. Ook kunt u onderstaand formulier invullen, en een offerte opgestuurd krijgen.