Uw netwerknummer in Assen

Hoewel het netwerknummer 0592 traditioneel is verbonden met Assen en omstreek, kunt u tegenwoordig een 0592 nummer aansluiten zonder een fysieke aansluiting in Assen. Of u nu een netwerknummer met netcode 0592 bezit, of juist een 0592 nummer aanvragen wilt, bij ADD Telecom helpen wij u graag op weg. Wij kunnen uw 0592 nummer opnemen in ons Voice over IP (VOIP) netwerk en zo de bereikbaarheid van uw nummer aanzienlijk vergroten. Na aansluiting kunt u namelijk de telefoon beantwoorden via het internet. U hebt slechts een internetverbinding en een IP telefoon nodig.

De plaatsen met regionummer Assen

Het 0592 nummer wordt ook buiten Assen gebruikt. Het is niet voor niets een regionummer. De volgende plaatsen maken allemaal gebruik van nummers die beginnen met 0592: [columns] [one_fourth]

Peest Zuidvelde Huis ter Heide (Drenthe) Veenhuizen Een Loon Oranje Bovensmilde Hoogersmilde Schoonloo Grolloo Vredenheim

[/one_fourth] [one_fourth]

Assen Westervelde Langelo Norg Smilde Papenvoort Amen Marwijksoord Nooitgedacht Nijlande Eldersloo Geelbroek

[/one_fourth] [one_fourth]

Ekehaar Eleveld Rolde Deurze Balloo Balloërveld Gieten Eext Gasteren Annen Anloo Anderen

[/one_fourth] [one_fourth]

Vries Tynaarlo Oudemolen Zeegse Taarlo Rhee Ter Aard Zeijerveld Zeijerveen Ubbena Zeijen Donderen

[/one_fourth] [/columns]

ADD Telecom’s VOIP netwerk

Als u al een 0592 nummer heeft, dan kunnen wij dit naar ons VOIP netwerk porteren. Indien u er nog geen heeft, kunt u bij ons ook een 0592 nummer aanvragen. Wij koppelen alle 0592 nummers aan ons VOIP netwerk, zodat u toegang heeft tot uw nummer via het internet. U kunt via het internet de telefoon opnemen, zelfs al zit u in het buitenland. Daarnaast betaalt u minder voor VOIP bellen dan voor traditionele telefonie. U betaalt lagere abonnementskosten per nummer, maar ook de telefoniekosten zijn lager bij VOIP telefonie.

Contact en offerte

Mocht u nog vragen hebben over het aansluiten of aanvragen van een 0592 nummer, dan kunt u contact opnemen met één van onze ervaren medewerkers. U kunt echter ook het onderstaand formulier invullen en een offerte aanvragen.