0596 Nummer

Uw netwerknummer in Appingedam

Het netwerknummer 0596 is in strikte zin verbonden met Appingedam en haar omgeving. De laatste jaren hoeft u echter geen fysieke aansluiting in Appingedam te bezitten om een 0596 nummer aan te vragen. Bij ADD Telecom kunt u een 0596 nummer aanvragen als u er nog geen bezit. Als u wel een 0596 nummer bezit, kunt u dit behouden. ADD Telecom zal uw nummer dan porteren naar onze Voice over IP (VOIP) dienst. Deze dienst verbindt telefonie via het internet en vergroot dus de bereikbaarheid van uw 0596 nummer. U hoeft slechts een werkende internetverbinding en IP telefoon te bezitten om gebruik te maken van deze dienst.

De plaatsen van regionummer 0596

Het regionummer 0596 komt niet uitsluitend voor in Appingedam. Veel plaatsen gebruiken nummers die beginnen met 0596. Hier volgt een lijst van alle plaatsen die gebruikmaken van dit netwerknummer:

Bierum
Godlinze
Oosterwijtwerd
Eenum
Leermens
Zeerijp
’t Zandt
Garrelsweer

Wirdum
Loppersum
Stedum
Westeremden
Delfzijl
Farmsum
Meedhuizen
Tjuchem

Nieuwolda
Losdorp
Krewerd
Appingedam
Spijk
Holwierde
Wagenborgen

Woldendorp
Termunterzijl
Borgsweer
Eemshaven
Termunten
Oudeschip
Zijldijk

VOIP Telefonie van ADD Telecom

Indien u nog niet beschikt over een 0596 nummer, dan kunt u bij ADD Telecom een 0596 nummer aanvragen. Als u al wel een geschikt nummer bezit dan zullen wij dit slecht porteren naar ons VOIP netwerk. Zodra dit is aangesloten, kunt u direct via internet uw telefoontjes beantwoorden. Dus zelfs al zit u in het buitenland, uw 0596 nummer blijft bereikbaar. Daarnaast bespaart het u geld, aangezien VOIP telefonie een stuk goedkoper is dan traditionele telefonie. U betaalt bijvoorbeeld minder abonnementskosten per nummer en ook de telefoniekosten zijn lager bij VOIP bellen.

Contact met ADD Telecom

Vul het onderstaande formulier in om zo spoedig mogelijk een offerte te ontvangen. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-2734994.