0599 Nummer

Uw regionummer in Stadskanaal

Het regionummer 0599 is in principe verbonden met Stadskanaal en omstreken. Toch kunt u de laatste jaren een 0599 nummer aansluiten zonder een fysieke locatie in Stadskanaal. Bij ADD Telecom kunt u een nieuw 0599 nummer aanvragen, waar u ook woont en werkt. Indien u al een 0599 nummer bezit, kunt u dit natuurlijk behouden voor de diensten van ADD Telecom. Wij zullen uw nummer namelijk opnemen in ons Voice over IP (VOIP) netwerk. Hierdoor zult u de telefoon voortaan kunnen opnemen via het internet. U hebt alleen een internet toegang en een IP telefoon nodig.

De regio van regionummer 0599

Het netwerknummer 0599 wordt door een heleboel plaatsen gebruikt. Het 0599 nummer is dan ook een zogeheten regionummer. De volgende plaatsen gebruiken allemaal nummers die beginnen met 0599:

Valthermond
Gasselte
Gieterveen
Stadskanaal
Gasselternijveenschemond
Nieuw-Buinen
Buinerveen
Drouwenerveen
Tweede Valthermond

Gasselternijveen
Eeserveen
Borger
Drouwenermond
Buinen
Westdorp
Drouwen
Ellertshaar
Eesergroen

Ees
Vlagtwedde
Bourtange
Ter Apel
Sellingen
Ter Apelkanaal
Tweede Exloërmond
Eerste Exloërmond
Bronneger

Exloërveen
Musselkanaal
Mussel
Vledderveen
Onstwedde
Alteveer
Nieuw-Buinen
Zandberg
Bronnegerveen

VOIP bellen van ADD Telecom

Als u al een 0599 nummer heeft, dan zullen wij dit voor u naar ons VOIP netwerk porteren. Anders kunt u bij ons gemakkelijk een 0599 nummer aanvragen. Wij zullen uw nummer ook dan opnemen in ons VOIP netwerk. Zo krijgt u toegang tot uw netwerknummer via het internet. U bent nu altijd bereikbaar, zelfs al zit u in het buitenland, zo lang u verbinding met het internet heeft. Bovendien is VOIP bellen goedkoper dan traditionele telefonie. U betaalt minder abonnementskosten per 0599 nummer en uw telefoniekosten zullen minder hoog uitvallen.

Contact en vragen

Mocht u nog vragen hebben over een 0599 nummer aansluiten of andere vragen betreffende 0599 nummers, dan kunt u altijd contact opnemen met ons ervaren en klantgerichte personeel. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 085-2734994. U kunt ook het onderstaande formulier invullen en een offerte ontvangen.