Het netnummer 070 voor Den Haag en omgeving

Voor de plaatsen Den Haag en omgeving wordt het netnummer 070 gebruikt. Bedrijven die een 070 nummer hebben, hebben een daarmee de lokale uitstraling van de regio Den Haag. Het is mogelijk om een Haags nummer aan te sluiten, zonder dat men daadwerkelijk over een fysieke aansluiting in Den Haag beschikt. ADD Telecom heeft per direct verschillende 070 nummers beschikbaar en kan ook bestaande 070 nummers verhuizen of porteren.

Plaatsen met een 070 netnummer?

De meeste mensen weten dat Den Haag het netnummer 070 gebruikt, maar er zijn meer plaatsen met het 070 kengetal:   [list type='disc']
  • Wassenaar
  • Leidschendam
  • Voorburg
  • Rijswijk
  • Den Haag
  • Ypenburg
[/list]  

Een 070 nummer aansluiten

Via het platform van ADD Telecom is het mogelijk om elk 070 nummer aan te sluiten. Het nummer wordt gekoppeld aan de VOIP centrale. Daarna kan het nummer worden ingesteld op tal van verschillende manieren. Zo is het mogelijk om het nummer te beantwoorden via internet. Dat kan dan op elke locatie en op elk tijdstip, zolang u maar de beschikking heeft over IP Telefoon en een prima internet verbinding. Maar het is ook mogelijk het telefoonnummer door te schakelen naar een ander vast nummer, een mobiel nummer of bijvoorbeeld naar een fax. Met behulp van een handige APP, kan u dat op elk gewenst veranderen en beheren.

070 nummer behouden

Heeft u al een of meerdere 070 nummers, dan is het mogelijk dit nummer te behouden. De overeenkomst met uw huidige telecomprovider, kan u opzeggen en het nummer kunnen wij voor u verhuizen. Zo bespaart u op dure abonnementskosten en belt u vele malen goedkoper. Ook als u geen fysieke locatie meer heeft in Den Haag, kan u het 070 nummer gewoon behouden.

Meer informatie?

Het klink natuurlijk best complex, maar het is in de praktijk allemaal erg eenvoudig. De eerste stap om uw 070 nummer te verhuizen of aan te vragen is, het invullen van onderstaand formulier. U ontvangt dan vrijblijvend alle informatie en ons gratis advies. [vfb id=1]