Uw netwerknummer in Leiden

Bedrijven in Leiden maken gebruik van het netwerknummer 071. Bent u van plan om een bedrijf in Leiden te beginnen of heeft u nog geen beschikking over een 071 nummer? U kunt het beste zo snel mogelijk een 071 nummer aansluiten. Bij ADD Telecom kunt u eenvoudig een 071 nummer aanvragen. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan nummers. Ook als u al een nummer inclusief 071 code heeft, maar dit netwerknummer wilt verhuizen of als u wilt overstappen op een VOIP (Voice over IP) systeem, kunt u terecht bij ADD Telecom. U hoeft zelfs niet een fysieke locatie in Leiden te hebben om in aanmerking te komen voor een 071 nummer.

Welke plaatsen vallen onder regionummer 071?

Het 071 nummer is echter niet alleen voor bedrijven in Leiden. Het heet niet voor niets een regionummer; ook bedrijven uit de regio maken gebruik van de 071 code. Deze postcode voor telefoonnummers komt voor in de volgende plaatsen: [columns] [one_half]

Nieuwe Wetering Voorschoten Leiden Oegstgeest Oude Wetering Zoeterwoude Hazerswoude-Rijndijk Koudekerk aan den Rijn

[/one_half] [one_half]

Katwijk (inclusief Rijnsburg en Valkenburg) Leiderdorp Hoogmade Noordwijk Warmond Roelofarendsveen Rijpwetering Oud Ade

[/one_half] [/columns] Bij vestiging in één van deze plaatsen, kunt u het beste direct een 071 nummer aanvragen. Maar ook als u van buiten deze regio komt, kunt u bij ADD Telecom in aanmerking komen voor een 071 nummer.

VOIP bij ADD Telecom

ADD Telecom gebruikt namelijk een VOIP (Voice over IP) systeem, waarbij de telefoonverbinding via het internet loopt. Hierdoor kunnen regionummers worden losgekoppeld van fysieke aanwezigheid in een bepaalde regio. U kunt dus een 071 nummer laten koppelen aan uw mobiele nummer en zo overal bereikbaar zijn op uw netwerknummer. Wilt u een 071 nummer aansluiten? Vul dan alstublieft het onderstaand formulier in en u zult zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen. Voor al uw vragen kunt u ook terecht bij ons ervaren personeel.