Bereikbaar in de regio Alkmaar met uw eigen 072 nummer

Uw eigen 072 hanteren in Alkmaar en omgeving. U bent hiermee voor zowel privé gebruiker als zakelijk gebruiker goed vindbaar in uw eigen regio. Wanneer u nog geen 072 nummer gebruikt en wel een bedrijf heeft in deze regio, raden wij u aan dit wel te nemen. Een 072 nummer zorgt namelijk voor een goed vindbaarheid in uw regio. U heeft als klant de positie om zelf een nummer uit te kiezen uit onze database. Tevens verzorgen wij, ADD Telecom, ook het meenemen en/of verhuizen van u 072 telefoonnummer naar een nieuw adres.

Niet alleen in Alkmaar, maar ook in de regio bereikbaar zijn?

Het is mogelijk om zowel in Alkmaar als in een omliggende plaats bereikbaar te zijn met een 072 netnummer. Het kengetal 072 wordt namelijk voor een ruim gebied gebruikt. In onderstaande plaatsen wordt dit kengetal gehanteerd: [columns] [one_third] Alkmaar Groet Egmond aan Zee Stompetoren Egmond aan den Hoef Sint Pancras Oudorp [/one_third] [one_third] Heerhugowaard Koedijk Ursem Bergen Heiloo Bergen Bergen aan Zee [/one_third] [one_third] Limmen Egmond Binnen Schoorl Oterleek Heiloo Zuidschermer [/one_third] [/columns] Wanneer u geen werklocatie heeft in één van de bovenstaande plaatsen is het ook prima mogelijk om een 072 nummer aan te vragen. ADD telecom regelt dit via het VOIP (Voice over IP) Syteem.

Waar staat VOIP voor?

Via een internetverbinding een telefoongesprek tot staan laten komen wordt ook wel VOIP genoemd. Dat betekent ook dat u geen traditionele telefoonlijn meer hoeft te gebruiken. U kunt uw bestaande telefoonnummer hiervoor blijven gebruiken, maar dat is ook prima mogelijk met een nieuw nummer dat u aanvraagt. Overigens is dit niet regio gebonden. U kunt dus ook een bestaand nummer meenemen naar een andere regio. ADD Telecom kan er ook voor zorgen dat uw mobiele telefoon wordt gekoppeld aan een 072 nummer naar keuze. Op deze manier bent u altijd bereikbaar.

Realisatie van een nieuw nummer of een bestaand nummer verhuizen

Wilt u aan de slag met een nieuwe nummer aanvraag of een bestaand nummer verhuizen, dan zijn wij u graag van dienst. Wanneer u het formulier invult dat u op deze pagina ziet weergegeven leveren wij u persoonlijke offerte aan. Mocht u iemand willen spreken, staat ons ervaren personeel graag voor u klaar om al uw vragen over het 072 nummer te beantwoorden.