Een netwerknummer in Den Bosch

In Den Bosch wordt gebruik gemaakt van netwerknummer 073. Bedrijven die zijn gevestigd in de stad of omstreken, maar ook bedrijven die een belangrijk aandeel van hun clientèle hier hebben zitten, beschikken over een 073 nummer. Indien uw bedrijf nog geen nummer met 073 code heeft, kunt u deze het beste zo snel mogelijk aanvragen. Bij ADD Telecom kunt u een 073 nummer aanvragen. U kunt kiezen voor een vast netwerknummer of direct een serie verwante nummers uitzoeken. Ook voor het verhuizen of behouden van uw netwerknummer kunt u bij ADD Telecom terecht. U hoeft zelfs geen fysieke locatie in Den Bosch te beheren.

De regio Den Bosch

De 073 code is echter niet uitsluitend voor bedrijven in Den Bosch. Het 073 nummer is een zogeheten regionummer wat verwijst naar de wijdere regio waarin het gebruikt wordt. In de volgende plaatsen komt het regionummer 073 voor: [columns] [one_third]

Empel Vlijmen Nieuwkuijk Berlicum Vught Sint-Michielsgestel Gemonde

[/one_third] [one_third]

Den Dungen Ammerzoden Haarsteeg Rosmalen 's-Hertogenbosch Hedel

[/one_third] [one_third]

Well Vinkel Geffen Nuland Hintham Schijndel

[/one_third] [/columns] Is uw bedrijf in één van deze locaties gevestigd? Dan kunt u het beste direct een 073 nummer aansluiten. Maar u kunt ook een 073 nummer aanvragen indien uw bedrijf niet uit de regio komt, dankzij de VOIP (Voice over IP) dienst van ADD Telecom.

Bellen met de VOIP dienst van ADD Telecom

VOIP houdt in dat u belt via het internet in plaats van via een telefoonkabel. Hierdoor kunnen regionummers worden losgekoppeld van de verwante regio. U kunt bijvoorbeeld een 073 nummer beheren zonder in Den Bosch te werken. ADD Telecom kan uw 073 nummer met uw mobiele nummer verbinden zodat u altijd kunt opnemen. Uw 073 nummer is daardoor altijd bereikbaar, wat goed is voor de activiteit van uw bedrijf. Ook betaalt u minder abonnementskosten per nummer bij de VOIP dienst van ADD Telecom. Vul het onderstaande formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte.