Uw eigen netwerknummer in Hengelo

Is uw bedrijf gevestigd in Hengelo en beschikt u nog niet over een 074 nummer? De kans is groot dat het uw bedrijf ten goede zou komen als u een 074 nummer aanvraagt. Dit netwerknummer communiceert een lokale oriëntatie naar de inwoners van Hengelo en zal uw bedrijf een professioneel en officieel imago geven. Bij ons kunt u direct een 074 nummer aansluiten. U kunt kiezen voor een lost netwerknummer of direct een serie nummers kiezen met de 074 code. Ook voor het verhuizen of behouden van uw huidige netwerknummer 074 kunt u bij ADD Telecom terecht.

De telefonische regio Hengelo

De code 074 wordt echter niet alleen maar in Hengelo gebruikt. Het 074 nummer is een zogenaamd regionummer, wat wil zeggen dat het een hele regio omvat. Het is een soort postcode voor telefoonnummers. De plaatsen die het 074 netnummer gebruiken zijn de volgende: [columns] [one_half] Deurningen Borne Ambt Delden Hertme Bornerbroek [/one_half] [one_half] Delden Hengelo Saasveld Zenderen [/one_half] [/columns]

Een vernuftig systeem

Als u bedrijf gevestigd is in één van deze plaatsen dan kunt u het best nu direct een 074 regionummer aanvragen. Maar u kunt bij ADD Telecom ook een 074 nummer aansluiten indien uw bedrijf geen fysieke vestiging in deze streek heeft, dankzij het vernuftige VOIP (Voice over IP) systeem.

VOIP bellen bij ADD Telecom

Bij VOIP bellen wordt de verbinding gemaakt via internet in plaats van via een telefoonkabel. Hierdoor kunt u een 074 nummer gebruiken zonder daadwerkelijk in Hengelo te zijn. ADD Telecom kan bovendien uw 074 nummer aan uw mobiele nummer koppelen zodat u altijd bereikbaar bent. Dit straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar uw klanten! Daarnaast is VOIP bellen voordeliger betreffende de abonnementskosten per nummer en betaalt u dus minder. Dit terwijl de verbinding sneller en beter is! Vul dus het onderstaande formulier in en u zult zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen. Met u vragen kunt u terecht bij ons ervaren personeel.