075 nummer

Uw eigen netwerknummer in Zaanstad en omgeving

Voor de regio Zaanstad wordt het 075 netnummer gebruikt. Wanneer u een goed lokaal imago wilt creëren is het vanzelfsprekend om een 075 nummer aan te sluiten voor uw bedrijf.

Via ADD Telecom kunt u dit op een eenvoudige manier aansluiten. Uit een ruim aanbod van 075 nummers kunt u bij ons een passend nummer kiezen. Het is mogelijk om een uniek nummer aan te vragen maar u heeft ook de mogelijkheid om een serie nummers aan te vragen met 075 als netnummer. Het is zelfs mogelijk een 075 nummer aan te vragen wanneer u niet uit de buurt van Zaanstad komt.

Een 075 nummer in de hele regio

Niet alleen Zaanstad wordt het 075 netnummer gebruikt maar ook in de omliggende plaatsen wordt dit nummer gehanteerd. De volgende plaatsen gebruiken allemaal dit zelfde regionummer:

Zaanstad

Assendelft

Spijkerboor

Krommenie

West-Graftdijk

Westzaan

Oost-Graftdijk

Jisp

Starnmeer

Zaandijk

De Woude

Zaandam

Koog aan de Zaan

Wormerveer

Markenbinnen

West-Knollendam

Oost-Knollendam

Wormer

Het aanvragen van een 075 nummer mag niet ontbreken voor uw bedrijf wanneer u gevestigd bent in één van deze bovenstaande plaatsen. Zonder werklocatie in deze streek is het uiteraard ook mogelijk om een 075 nummer aan te sluiten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het vernieuwde VOIP (Voice over IP) Systeem.

VOIP bellen bij ADD Telecom

De vernieuwde dienst die wij u kunnen bieden als ADD telecom heet VOIP. U gebruikt voor het tot stand komen van een telefoongesprek geen vaste telefoonlijn meer, maar dit gesprek wordt via een internetverbinding gerealiseerd. Op deze manier hoeft u dus geen abonnement meer af te sluiten voor een vaste telefoonverbinding. Wanneer u de voorkeur heeft om uw aangevraagde netnummer door te verbinden met een willekeurig nummer naar keuzen, bijvoorbeeld uw gsm, is dit ook prima mogelijk. Op deze manier is uw bedrijf altijd bereikbaar en zorgt dit bij uw klanten voor een tevreden afhandeling.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse om een regionummer aan te vragen via ADD Telecom of wilt u VOIP gaan gebruiken, dan raden wij u aan om het formulier op deze pagina in te vullen. U zult dan zo spoedig mogelijk van ons een passende offerte ontvangen voor uw eigen 075 nummer.