Wilt u een 076 nummer aansluiten of een bestaand nummer behouden?

Het netnummer dat Breda en omgeving hanteert is 076. Een ruim gebied dat bereikbaar is met een regionaal netnummer. Wilt u een 076 nummer aansluiten? dan is het mogelijk dit aan te vragen via ADD Telecom. Wanneer u de voorkeur heeft om uw eigen nummer te behouden maar mee te nemen naar een andere regio, is dit via ons ook geen enkel probleem. U kunt dan uw eigen bestaande 076 nummer behouden en bereikbaar zijn voor uw gehele bestaande netwerk. ADD Telecom zorgt ervoor dat uw nummer wordt aangevraagd en dat u meteen kunt bellen en gebeld kunt worden op het moment dat uw nummer is geactiveerd. Een 076 nummer is ook aan te sluiten via ons VOIP netwerk (Voice over IP). Hiervoor is het wel van belang dat u over een IP Telefoon beschikt en toegang heeft tot het internet.

Hoe werkt de lokale nummerservice?

Zoals hierboven al vermeld werd is het mogelijk om een bestaand 076 nummer mee te verhuizen naar een nieuwe werklocatie. Het is niet meer noodzakelijk sinds 2006 om een lokaal nummer aan te sluiten. Bedrijven die dus graag hun bestaande telefoonnummer willen meenemen kunnen dat prima doen. U kunt op deze manier uw 076 nummer gebruiken in een andere plaats. Een nummer aanvragen kunt u doen via ons systeem. Via de VOIP Centrale wordt het nummer geactiveerd en bent u meteen bereikbaar. Tevens is het mogelijk een routering en beantwoording in te stellen voor uw 076 regionummer.

De bereikbaarheid van Breda en omgeving

Meerdere plaatsen in de omgeving van Breda gebruiken het regionale netnummer 076. De volgende plaatsen gebruiken dit nummer: [columns] [one_third] Breda Rijsbergen Prinsenbeek Achtmaal [/one_third] [one_third] Terheijden Wernhout Wagenberg Zundert Teteringen [/one_third] [one_third] Etten-Leur Ulvenhout Strijbeek Galder [/one_third] [/columns]

Het VOIP Systeem

Een bestaand nummer kunnen wij porteren naar ons VOIP Systeem. Wanneer u nog niet beschikt over een nummer is deze bij ons aan te vragen. Dit nummer wordt dan gekoppeld aan het VOIP Netwerk. Wanneer iemand telefonisch contact met u opneemt kunt u de telefoon voortaan opnemen via het internet. Bent u regelmatig buiten te deur en wilt u toch bereikbaar zijn? Dan kan ADD Telecom het aangevraagd of behouden nummer aansluiten op uw GSM. Op deze manier bent u altijd bereikbaar voor uw netwerk.

Hoe kan ik contact opnemen?

ADD Telecom helpt u graag met al uw vragen. Onze ervaren medewerkers kunnen u van alle gewenste informatie voorzien en staan dan ook graag voor klaar. Wanneer u het formulier op deze pagina invult krijgt u een passende offerte toegestuurd voor een eigen 076 nummer.